Terminator gerçek mi oluyor?

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
20080218135946.jpg

"İnsanlık, küçücük robotları insan beynine naklederek daha zeki yapma peşinde" diyor Amerikalı bilim adamı Ray Kurzweil ve ekliyor "Bunu yapmak medeniyetimizin görevi". Ayrıca bu gelişmelerden dolayı yaratıkların istilası olmayacağını ve insanlar ile makinelerin yer değiştirmeyeceğini de belirtiyor.

Mühendisler, makineleri insanlara aktararak sağlık alanında yardımcı olacağına inanıyorlar.

Ray Kurzweil hakkında

16 yaşında kendi bilgisayarını yaptı ve ülkenin en önemli teknoloji ödülü, 'Ulusal Teknoloji Madalyası' sahibi. Üç ABD Başkanı'nın elinden Onur Ödülü ve dokuz fahri doktora verilen MIT mezunu Ray Kurzweil'in en önemli buluşları arasında körler için geliştirdiği okuma programı ve elektronik piyano da bulunuyor.

Kendisi Fantastic Voyage: Live Long Enough to Live Forever (Fantastik Seyahat: Sonsuza Kadar Yaşamak için Uzun Yaşamın Sırları) isimli kitabı yazarak insanlığın robotlar sayesinde sonsuza kadar yaşayabileceğini dile getiriyor.

Chip

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:) bırr.. kim sonsuza kadar yaşamak isterki... farklılığı yaşamaya bu kadar açız.. belli bi süre sonra her yenilik bizim için eskiyor...

Bu şuna benzer,
erkek/kız arkdaşına sarılmış bi vaziyetteyken aşk filmi seyrediyorsun... O film bitmek bilmiyor.. yani mutlu veya mutsuz bi son olmaması... ;D Sürekli devam etmesi... (yani hayatta bi final beklersiniz daima)

Sıkıcı... Sonsuz yaşam.. tek amaç... vay beah... büyük şeyler...

Hayatta uğruna ne ölmeye ne yaşamaya değer bişey tanırım.

Bilmeye değer hiçbirşey bilmediğim, bilmeye değer bildiğim tek şeydir.

Bir son istiyorum... yaradılışımıza cevap verecek muazzam bi son... beynimi tırmalayan "Neden?" sorularının tamamına cevap verecek bi son...
"Son" istiyorum sonsuza kadar yaşamak değil ... ;)

@LgOsS

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende yaşamak istiyorum ama hep tek yaşta tek görünüşte olarak daha fazla deil ama böle bişi olmaz zaten boşwer paylaşım için teşekkürler :)