Termal macun sürme

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Daha önce hiç yenlemediğim laptopumda termal macun yenilemeye karar verdim çünkü artık ısıdan dolayı kapanmya başladı sorum şu nasıl süreceğim bir de ailem eve kargo gelmesine kızıyor satıcıyla irtibata geçip kargoyu şubeye bırakmasını istersem ve ben şubeden alsam olur mu? 18 yaşından küçüğüm son olarak yaklaşık 40 TL bütçem var bunu almayı düşünüyorum

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Daha önce hiç yenlemediğim laptopumda termal macun yenilemeye karar verdim çünkü artık ısıdan dolayı kapanmya başladı sorum şu nasıl süreceğim bir de ailem eve kargo gelmesine kızıyor satıcıyla irtibata geçip kargoyu şubeye bırakmasını istersem ve ben şubeden alsam olur mu? 18 yaşından küçüğüm son olarak yaklaşık 40 TL bütçem var bunu almayı düşünüyorum
Bence şubeden alabilirsiniz.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Onu halledebilirim ama alacağım termal macun iyimi ve nasıl süreceğim bazıları yaymam gerektiğini bazıları nokta şeklinde sıkıp basıtırınca dağılacağını söylüyor

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Demonte ve termal macun yenileme videolarını izle.
Oldukça kolay bir işlem.
Tam ortasına nokta şeklinde yetecek kadar koymanda yeterli fakat düzgünce yayabilirim dersen o da başka bir yol.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Onu halledebilirim ama alacağım termal macun iyimi ve nasıl süreceğim bazıları yaymam gerektiğini bazıları nokta şeklinde sıkıp basıtırınca dağılacağını söylüyor
Kart gibi bir şeyle hafifçe sürterek yayabilirsin basit bir işlem.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Demonte kolay daha önce açtım peki alacağım macun iyimi