zoneknifess5
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beri termal macun sürmedim bir sürdüm fps baya düştü
ne yapabilirim sizce
ne yapabilirim sizce
sanmıyorum
biraz saçma ama silsem macunu işe yaramı
ısınma yok öncedende yoktu işe yarar diye sürdümMacunu fazla bol ve kalın sürdüyseniz ters etki yaratıp daha çok ısınmasına sebep olabilir.
kötümü etmişimMacunu fazla bol ve kalın sürdüyseniz ters etki yaratıp daha çok ısınmasına sebep olabilir.
Eğer ısınma yoksa FPS düşüşün sebebi termal macun değildir ama bundan emin olmak için yük altında sıcaklık değerlerini atar mısınız?ısınma yok öncedende yoktu işe yarar diye sürdüm
Macunun markası nedir? Çok ya da az sürmüş olabilisiniz,işlemci,işlemci fanı vs. parçaları tam oturtmamış olabilir
program olarak ne olur kombustor veya p95 olurmu tam bilmiyorumdaEğer ısınma yoksa FPS düşüşün sebebi termal macun değildir ama bundan emin olmak için yük altında sıcaklık değerlerini atar mısınız?
o zaman bir bakayım ona ilk bi test yapayımFazla sürüp taşırdıysanız ters etki yapmış olabilir.
reis yanıyo buFazla sürüp taşırdıysanız ters etki yapmış olabilir.
siliyorum macunu değilmiFazla sürüp taşırdıysanız ters etki yapmış olabilir.
core tem diye bir uygulama var orda hepsi 100Fazla sürüp taşırdıysanız ters etki yapmış olabilir.
reis kapatıoyrum pcyi silcem bunu veya taşan yerlerini silcem patlicazFazla sürüp taşırdıysanız ters etki yapmış olabilir.
Kendiniz sürdüyseniz yanlış sürmüş olabilirsiniz daha bilgili birine sürdürmeniz daha iyi olurdu termal macun sürdüğün için fpsnin düşeceğini pek sanmıyorum tabi sürerken hatalı bir şeyler yapmadıysanız aksi halde kusursuz ve hatasıza yakın derecede sürmüş olsaydınız herhangi bir sıkıntı olmazdıarkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beri termal macun sürmedim bir sürdüm fps baya düştü
ne yapabilirim sizce
hallettm termal macun iyi yayılmamış ondanmışKendiniz sürdüyseniz yanlış sürmüş olabilirsiniz daha bilgili birine sürdürmeniz daha iyi olurdu termal macun sürdüğün için fpsnin düşeceğini pek sanmıyorum tabi sürerken hatalı bir şeyler yapmadıysanız aksi halde kusursuz ve hatasıza yakın derecede sürmüş olsaydınız herhangi bir sıkıntı olmazdı