yusufege
servet sayar
- Reaksiyon puanı
- 848
Arkadaşlar termal macun arıyorum varmı bu fiyata kalitelisi
Teşekkür ederim arctic olandan alacagım zaten büçtem 50 tl idi ben hepsi ile almak istemiyodumEğer bütçeyi 5-6 tl arttırabilirim diyorsan kesinlikle bunu al.
![]()
Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ama arttıramam diyorsan bunu alabilirsin.
![]()
Cooler Master Htk 002 Yüksek Performans Termalmacun Htk 002 U1 Gp Fiyatları ve Özellikleri
Cooler Master Htk 002 Yüksek Performans Termalmacun Htk 002 U1 Gp en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Attığım MX-4.Kendim MX-2 almıştım en zorlandığı anda bile 61 dereceye geçmedi MX-4 kullansaydım bu değer 55-60 a inerdi büyük ihtimal.Teşekkür ederim arctic olandan alacagım zaten büçtem 50 tl idi ben hepsi ile almak istemiyodum
Hangi işlemciyi kullanıyorsunAttığım MX-4.Kendim MX-2 almıştım en zorlandığı anda bile 61 dereceye geçmedi MX-4 kullansaydım bu değer 55-60 a inerdi büyük ihtimal.
zalman mı alıyım cooler master mı sence kafamda deli sorularEğer bütçeyi 5-6 tl arttırabilirim diyorsan kesinlikle bunu al.
![]()
Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ama arttıramam diyorsan bunu alabilirsin.
![]()
Cooler Master Htk 002 Yüksek Performans Termalmacun Htk 002 U1 Gp Fiyatları ve Özellikleri
Cooler Master Htk 002 Yüksek Performans Termalmacun Htk 002 U1 Gp en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Cooler masterzalman mı alıyım cooler master mı sence kafamda deli sorular
tmCooler master
Düşük bütçe ise Zalman,performans istiyorsan Cooler Master.zalman mı alıyım cooler master mı sence kafamda deli sorular
kargo ile 40.89 a cooler master aldım teşekkür ederimDüşük bütçe ise Zalman,performans istiyorsan Cooler Master.