Termal macun kaç fps arttırır ?

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Merhabalar ekran kartının ve işlemcinin kesinlikle hiç macunu yok.GTA'da bile 27 fps alıyorum.Termal macun sürersem fps ne kadar artar.Hakkımda kısmında yazıyor sistem bilgilerim.Detaylı olarakta gönderiler kısmından pubg lite için diye posta girip bakabilirsiniz, teşekkürler.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,258
Merhabalar ekran kartının ve işlemcinin kesinlikle hiç macunu yok.GTA'da bile 27 fps alıyorum.Termal macun sürersem fps ne kadar artar.Hakkımda kısmında yazıyor sistem bilgilerim.Detaylı olarakta gönderiler kısmından pubg lite için diye posta girip bakabilirsiniz, teşekkürler.
Ne kadar artacağınızı bilemeyiz ama 5 FPS artabilir.

rubyisred

Asistan
Reaksiyon puanı
208
laptopda isen bayağı bir etki eder. laptopda gta 5 te 43 fps alırken değşim yaptıktan sonra 51 e kadar yükselttim. tabi ısıyı sabit tutmakta önemli. altına bir soğutucu alsam kesinlikle 51 fps sabit kalırdı. geç ısındığı için yeniden 40 lara düşüyordu :)

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Oyunu ilk açtığında sistem anında ısınmıyor. Bir süre sonra ısınıyor. Isındığı için de fps düşüşü oluyor. Bu yüzden ilk açtığında max fps ile oynuyorsun zaten. Macun sürersen ısınmasını hem geciktirir hem daha az ısınmasını sağlar. Sonuç olarak fps düşüşünü azaltır. Ama var olan fps yi arttırmaz.

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Oyunu ilk açtığında sistem anında ısınmıyor. Bir süre sonra ısınıyor. Isındığı için de fps düşüşü oluyor. Bu yüzden ilk açtığında max fps ile oynuyorsun zaten. Macun sürersen ısınmasını hem geciktirir hem daha az ısınmasını sağlar. Sonuç olarak fps düşüşünü azaltır. Ama var olan fps yi arttırmaz.
anladım.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Ben 1 Aydır Termal Macun Sürmeden Kullanıyorum Fps Sorunu Yok Ama Alsan Alsan 5-6 Fps Alırsın Isılarda Azıcık Düşer.