Termal macun değişimi sonrası ekran gelmeme sorunu

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi aksamalar;
Masaüstü pcmde CPU %100 dü sürekli termal macun değiştirdim azönce kabloları taktım PC açtım her şey iyi çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyor fan normal çalışıyor her hangi bi yanma olmadı ama monitör yok ekrana hiç görüntü gelmiyor denedi nedir acaba monitör kablosunu 2 defa çıkarıp taktım ama sorun hala devam ediyor çözümü yok mu işlemci üzerindeki yuvarlak tırtıklı olan metal yerinden hafif oynuyor sadece

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ekran kartı drıverını guncellemeyı denedıysen eskı surume don ozellıkle atıyse ayrıca termal macunu fazla surdugun ıcın kompanentlere degen macun ıletkenlıgı azaltıyor olabılır sılıp tekrar az surmeyı dene

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence birşeyleri eksik taktın ? ?

ekran kartının harici bir power girişi varmıydı ?

yada anakart üzerine tam oturtamamıs olabilirsin

birde onboard vga çıkışına bağla bakalım görüntü gelicekmi ?_

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Macunu çok sürdüm bıçakla kalın oldu üstündeki tırtıklı yuvarlak metalde üzerine tam oturmadığı

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
macun zaten çok az sürmen lzm soğutucu levha ile işlemci arasında 1mm falan olmayacak 2 nokta değdirsen yeterli birleştirdiğin zaman tüm yüzeye yayılıcak mikron seviyesinde bi kalınlıkda olması yeterli

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
elektriği kes bios pilini cıkar 1 dk bekle geri tak

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geri söktüm temizledin macunu bidaha ince bi tabaka attım yine aynı bide bios pilini deniyim

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Onboard ve harici iki ekran kartın varsa kabloyu yanlış karta takmış olabilir misin?

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Işlemcinin yerine tam oturmamis olmasida belki buna sebeb verebilir, tekrar islemciyi yerine tam oturtmayi denemek belki sorunu çözer.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ekran kartın slota tam oturmamıştır. çıkar slottaki tozları üfür tekrar tak. büyük ihtimalle bu şeklide düzelir. düzelmezse başka bir şey yanlış takmışsındır. belki de işlemci bacaklarına macun değmiş de olabilir.

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kablolatda sıkıntı vardır. Bağlantılara dikkat et anakart kabloklarına ramler oynamış olabilir bir