max 15 tlBütçen nedir?
gittigidyordan olsa
bide 17 tl de olabilirgittigidyordan olsa![]()
gittigidyordan olsa
---- Mesajlar birleştirildi ----
bide 17 tl de olabilir
biliyomda teknobiotik kargo alıyor bizdenvvvvvvvvvvvvvvNeden?
Burası oldukça güvenli kaliteli ürün satıyor
Derken?biliyomda teknobiotik kargo alıyor bizdenvvvvvvvvvvvvvv
vv basmakhatalı oldu pardon ya siz gittigidiyordan atsanız ben işlmeci macunuyla karışıtıryomDerken?
Teknobiyotikten tam olarak neden almıyorsunuzvv basmakhatalı oldu pardon ya siz gittigidiyordan atsanız ben işlmeci macunuyla karışıtıryom
hocam kargoyu biz odüyoruz onu sevmiyorum bide attınız işşlmeci içinTeknobiyotikten tam olarak neden almıyorsunuz
Stars Tg1 Vga Cpu Işlemci Fan Kaliteli Termal Thermal Macun GittiGidiyor'da 330895431
bu linkteki ürünün güvencesini veremem
hepsiburada olurhocam kargoyu biz odüyoruz onu sevmiyorum bide attınız işşlmeci için
Bende işlemci için termal macun önerdim teknobiyotikteki daha kalitelihocam kargoyu biz odüyoruz onu sevmiyorum bide attınız işşlmeci için
hocam bana ekran kartı için lazımBende işlemci için termal macun önerdim teknobiyotikteki daha kaliteli
Ekran kartı için 50TL'lik bir macun alman lazım yoksa çabuk aşınırhocam bana ekran kartı için lazım
hocam ekran kartı ucuz bişey hd 6570 powercolorunEkran kartı için 50TL'lik bir macun alman lazım yoksa çabuk aşınır
Peki o zaman hangisini alıyorsan onu al önerdiklerimdenhocam ekran kartı ucuz bişey hd 6570 powercolorun