Terlemeye Son

tarik3ist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba değerli arkadaşlar artık yaz geldi ve sıcak ve nemli hava ister istemez insanı terletiyor geçen sene iki ürün çıkmıştı terlemeyi engellemek için 50 tl civarında satışı yapılıyordu. Benin kullandığım tarıfte terleme ürününde kullanılan maddelerin içeriğiyle aynı yanlız benimki miktarı 10 ml daha fazla ve daha etkili daha uzun 5 gün etkili kullanınca bana dua ediceksiniz

Malzemeler
-20 gr alcl3(aliminyum klorür)
-20 ml distile su
-100 ml %70'lik etil alkol)

hazırlanışı:
aliminyum klorür ile distile suyu karıştırın çalkalayın iyice çözülünce %70lik etil alkolü dökün üzerine ve çalkalayın bu karışımı bi gece buzdolabında bekletin buzlukta değil yanlız :) sabah karışımımız hazır uygulamak için fısfıalı bir boş kabınız olması lazım ya boş kolanya şişesi yada başka bişey terlemesini istemediğini bi bölgeye sıkın örnk koltok altı kuruyuncaya Kadar bekleyin farkı göreceksiniz

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kaynak var mı uyguluyor musunuz ? :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gecen gün tvde aluminyum iceren seylerin kanseri tetiklediği yonunde bi belgesel vardı özellikle bayanlarda meme kanseri

tarik3ist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gecen gün tvde aluminyum iceren seylerin kanseri tetiklediği yonunde bi belgesel vardı özellikle bayanlarda meme kanseri

Bu devirde çok üründe zaten kullanılıyor Allah göstermesin kimse kanser olmasın Allah istediğine verir hastalık buna sebep lazım eğer kaderimizde kanser varsa kansere sebep olan ürünleri kullansakta kanser oluruz kullanmasakta kaderde yoksa hiç bişi olmaz

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sağlık açısından uygun değil bence, sonuçta vücudun terlemeye ihtiyacı varsa ve bunu doğal olmayan yöntemlerle engelliyorsanız mutlaka zararı dokunur diye düşünüyorum.

tarik3ist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sağlık açısından uygun değil bence, sonuçta vücudun terlemeye ihtiyacı varsa ve bunu doğal olmayan yöntemlerle engelliyorsanız mutlaka zararı dokunur diye düşünüyorum.

Terlemeyi biyere kadar engelliyor vücut çok ısınınca tabiki terler bu ürün kuru tutuyor belli bi sıcaklığa kadar ayrıca etil alkol ve distile su (saf su ) aliminyomun zararını kaldırıyor zararlı olsa eczacı yapmaz tereson yapınca eczane sayıyorsa içeriği aynıysa sağlık bakanlığı onay vermez eczanede satmaz Aynı ürüne tonla para veriyorsunuz eczaneden alıyorsunuz içerik aynı ama iş böyle olunca zararlı demek bizim millete 50 tl lik tereson lazım :)

tarik3ist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Terlemek iyidir. Kokuyu giderelim yeter [emoji1]

Deodurant kullanmamıza ragmen koltuk altı yine kokar bunda koku olmaz terli insanlar terlemiş koltuk altlarını gizlerken siz bunun verdiği rahatlığın keyfini süreceksiniz

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bu devirde çok üründe zaten kullanılıyor Allah göstermesin kimse kanser olmasın Allah istediğine verir hastalık buna sebep lazım eğer kaderimizde kanser varsa kansere sebep olan ürünleri kullansakta kanser oluruz kullanmasakta kaderde yoksa hiç bişi olmaz

Bu nasıl bi düşünce yaa. Nükleer atıklarının içinde yüzüp "Allah zaten istediğine verir hastalığı" da dersin sen...

tarik3ist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu nasıl bi düşünce yaa. Nükleer atıklarının içinde yüzüp "Allah zaten istediğine verir hastalığı" da dersin sen...

İnananç düşüncesi düşüncesi herşey kaza kadar ayır ve şer Allahtandır buna itirazınmı var ayrıca nükleer atık dediğin şey kullandığın şampuan parfüm deoduran gibi herşeyin içine girmiş bugüne kadar olmadıysan korkma okadar olsa bana olur iki senedir kullanıyorum ayrıca başka bi aczacıdanda malzemeleri aldığımda tarıfi verdim çok mantıklı bende yapıcam dedi bir eczacı maddeyi tanıyor biliyor sen hangi bilgiyle Kullandığın piyasa ürünlerinden farkını idda edersin nükllermiş :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Terlemeyi biyere kadar engelliyor vücut çok ısınınca tabiki terler bu ürün kuru tutuyor belli bi sıcaklığa kadar ayrıca etil alkol ve distile su (saf su ) aliminyomun zararını kaldırıyor zararlı olsa eczacı yapmaz tereson yapınca eczane sayıyorsa içeriği aynıysa sağlık bakanlığı onay vermez eczanede satmaz Aynı ürüne tonla para veriyorsunuz eczaneden alıyorsunuz içerik aynı ama iş böyle olunca zararlı demek bizim millete 50 tl lik tereson lazım :)

Terlemeyi engellemesin zaten, önemli olan koku eczaneden de her hangi bir yerden de sırf terlemeyi önlemek için 1 tl bile vermem terlemek vücudun ihtiyacı az ya da çok fark etmez. bu ürünün sağlık açısından ufakta olsa zararı olmaması imkansız.

tarik3ist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Terlemeyi engellemesin zaten, önemli olan koku eczaneden de her hangi bir yerden de sırf terlemeyi önlemek için 1 tl bile vermem terlemek vücudun ihtiyacı az ya da çok fark etmez. bu ürünün sağlık açısından ufakta olsa zararı olmaması imkansız.

Zaten vücudun heryeri terliyor teri içinde hapset demiyoruz dediğim bölgede uygularsın diyer bölgelerin zaten teri atar

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
İnananç düşüncesi düşüncesi herşey kaza kadar ayır ve şer Allahtandır buna itirazınmı var ayrıca nükleer atık dediğin şey kullandığın şampuan parfüm deoduran gibi herşeyin içine girmiş bugüne kadar olmadıysan korkma okadar olsa bana olur iki senedir kullanıyorum ayrıca başka bi aczacıdanda malzemeleri aldığımda tarıfi verdim çok mantıklı bende yapıcam dedi bir eczacı maddeyi tanıyor biliyor sen hangi bilgiyle Kullandığın piyasa ürünlerinden farkını idda edersin nükllermiş :)

Sen her gün fast food ye, kilo al sonra kaderimizde varmış Allah öyle istemiş dersin :D He ya doğru deodorantın içinde atomları parçalıyoruz biz :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Terler iken çıkan koku temizlensin yeter teri engelemesi sağlıksiz bence.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Terlemek sağlık açısından çok önemli kardeşim böyle şeyler kullanmayın git 5 tl ye roll on al tamam