Terim 2012'ye kadar Milli Takım'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in 2012 yılına kadar milli takımın başında kalacağını açıkladı.

5861988.jpg

Kaynak :
T.F.F.

dr_divx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki neden daha maç bitimi soyunma odasında ,artistlik yaptı ... diye sorarlar adama
federasyon başkanıyla maç sonrası herhangi bir gün oturup konuşacaktın da neden maç bitimi ... yangın yapıyorsun ...nasıl bir davranış bu,anlamış değilim

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dr_divx dedi ki:
peki neden daha maç bitimi soyunma odasında ,artistlik yaptı ... diye sorarlar adama
federasyon başkanıyla maç sonrası herhangi bir gün oturup konuşacaktın da neden maç bitimi ... yangın yapıyorsun ...nasıl bir davranış bu,anlamış değilim

katılıyorum. mükemmel oynadığımız bir maç sonrası çıktı ve gündemi değiştirdi. bu futbolu ancak ben oynatırım mesajı vererek futbolcuların başarılarını gölgeleyip, kendini ön plana çıkardı Sinyör Terim. Fatih Hoca daima birlik beraberlikten bahsediyor ama kendisi hep en önde giden, vazgeçilmez kişi olmak istiyor, Terim'e göre dünyada ondan daha iyi bilen yok.Bu bir megalomanidir…
Ama böyle de olmasa Terim, Terim olmazdı!

İstikrar için doğru bir karar olduğunu düşünüyorum ama keşke durum hiç buraya gelmeseydi...

ahmet331

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu bir başlangıçtı devamı gelecek hadi Fatih in aslanları

o karar verilmiş sonra vazgeçirilmiştir yada heyecanla ve üzüntüyle söylenmiş bir söz bu kadar büyütmeye gerek yok daha iyisi gelene kadar Türkiye nin en büyük teknik adamı Terim'dir bu böyle biline.

bende Fenerliyim bu arada;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Nyoo seni gün içerisinde uyardım haberlere direkt kaynak link vermen lazım sadece TFF yazmakla olmaz ;)

2. Uyarı

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...