Öneri Terbiyeli aile filmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
selam saygıdeğer güzel insanlar ailem ile film izleyeceğiz . lakin tercihimiz öpüşmesiz sevişmesiz tecavüzsüz cinselliksiz bir filmdir. yani en fazla interstellar kadar cinsel içerikli olsun daha fazla olmasın . mesela parazit filmi ailemle izlemek icin tercihimiz değildir. film tavsiye eder misiniz bu kritere uygun efendim . saygılar sevgiler ^^

DowsYardımcı

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
32
selam saygıdeğer güzel insanlar ailem ile film izleyeceğiz . lakin tercihimiz öpüşmesiz sevişmesiz tecavüzsüz cinselliksiz bir filmdir. yani en fazla interstellar kadar cinsel içerikli olsun daha fazla olmasın . mesela parazit filmi ailemle izlemek icin tercihimiz değildir. film tavsiye eder misiniz bu kritere uygun efendim . saygılar sevgiler ^^
Godzilla Vs Kong Öneririm

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
burdan bizzat soruyorum. o filmlere ben baktımben izledigim ve cinsellik iceren fimler de vardı dostum güvenemiyorum. ah ahh biliyoruz da soruyoruz be kardesim. bu arada fantastik ve cocuk filmi olmazsa sevinirim a dostlar =) bilimkurgu uzaylı muzaylı olursa sevinirim =)^^

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
teşekkür ederim windows önerilerin icin ^^ bu arada filmleri nerden indirebilirim onu da sorayım =)

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
indircem ve indir yazınca cıkmıyor ^^ neyse bos verin film önerirseniz sevinirim ^^

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
ya yok indircem ben köyde izlicez internet yok orda indirmem lazım :D

Reaksiyon puanı
1,768
Reis size uyarsa kadir inanır ın 72. Koğuş filmi var izledim beğendim güzel filmdi (ama bi yerden sonra hikayeyi kaybettim boş boş izlemeye devam ettim mdjsyjdkdmj)

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
cok tesekkurler eger öpüşme sevişme cinsel kelimeler yoksa indiricem simdi youtube da da var indirem mi şortli :D

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,642
Şu maddeyi hatırlatayım diyorum.

12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Prometheus serisi.

Bilim adamları insanın nereden yarandığını nasıl yarandığını öğrenmek istiyorlar.
İnce mesajlar veriliyor arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Snowden

Gerçek bir Federal Hacker'in başına gelmiş olayları filme almışlar. Hemde Adamın benzerini bularak.
Bu filmden sonra belki iletişim elektronik cihazlarına düşman gibi bakabilirsiniz

Son düzenleme:

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Er raynı kurtarmak. Daha dün izledim veya fury de olabilir(ama bi sahnede çok kısa bi cinsel sahne olabilir tam hatırlamıyorum)

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Admin abi torrent falan anlamam ki bu arada hatalı başlık actiysam affola

Zaur prometheusta sevişme vardı kanka izledim ?

Karizma teşekkür ederim onlar temiz filmler evet ama mad maxte ilk filminde falan sıkıntı vardı sanırım azcık

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
708
Sen bu filmleri boşver eltilerin savaşı diye bir film var izlerken gülmekten yerlere yatarsın ?

Bu arada kaçak sitelere hiç gerek yok netfilx'e üye olun zaten birkaç ay bedava kullanıyorsun para almaya başlayacağı an iptal et :)

Ali5318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Yedek polisler
Central Intelligence
Bright
Johnny English
John Wick
Spectral
Labirent
Pasifik Savasi
Bunlarda yoktu hatirladigim kadariyla

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Applecim o filmin fragmanini görmüştüm babamla nası izliyim onu canisi. Artı netflixte yok ki istediğim filmler. Netflix filmleri güzel konulu ama low bir sonla seyrettiginden sevmem ve ailemle izleyemem