Sercan40
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 372
Arkadaşlar bu zor soruyla karşı karşıyayım ve 1 saat içinde cevaplamam lazım yardım edin hangisi doğru olur?
TeravihArkadaşlar bu zor soruyla karşı karşıyayım ve 1 saat içinde cevaplamam lazım yardım edin hangisi doğru olur?
Her yoruma saygı duyarım...Milli maça bak zaten ahirette seni milli takım kurtaracak. Milli takımın ilk 11 ile v.i.p olarak cennete gidersiniz.
Senin bu soruyu sorman benim verdiğim cevaptan daha saçma. Yılda 1 defa geliyor ramazan ayı ve teravih. Belki ömrün yetmeyecek (Allah uzun ömür versin) ve bir dahaki teravihi göremeyeceksin Teravihye git, maçın yetişdiği kadarını izlersin.Her yoruma saygı duyarım...
Teravih ara sira kilinan namazdir.
bizim akilli ilahiyatcilar vb halka 20 rekat hergün verdiler.
Hasta bakicinin ilac yazmasi gibi
peygamberimiz hergün kilmamis.
ki kilmis olsa da bizi baglamaz. peygamberlerin normal insanlardan ayrica yaptigi ibadetler vadir.
bende 2 si arasında kaldım ama maçı seçtim ve pişman oldum (Arkadaşlar bu zor soruyla karşı karşıyayım ve 1 saat içinde cevaplamam lazım yardım edin hangisi doğru olur?
3-0 yenildik...Maç kaç kaç bitti?
Allah kabul etsin, en iyisini yapmışsınİyiki de teravihe gitmişim maç çok kötü oldu ilk yarıda 2 gol yemişler...
Bu işte bi terslik var gibi sanki...Ben ikinci yarıya yetiştim ilk yarı teravihdeydik...Çok basit ilk 45 dakika milli maç sonra teravih geliyor kılıyorsun sonra son dakikalarınıda izliyorsun bu kadar basit
Vakitler şehirlere göre farklılık gösterir, arkadaş bunu düşünememiş.Bu işte bi terslik var gibi sanki...Ben ikinci yarıya yetiştim ilk yarı teravihdeydik...
Bu işte bi terslik var gibi sanki...Ben ikinci yarıya yetiştim ilk yarı teravihdeydik...
Bizim bölgede yatsı 22:05'te okunuyor mesela.Sizin orada vakit farklı olabilir de senin yazdığın mantıksız bence çünkü maç 10 da başla
Yatsı 10.40 geçe okunuyor ilk 35 40 dakikasını rahat izlersin ve 11.30 gibi bitiyor.İkinci yarının sonlarınıda izleyebilirsin