• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tenisçilere mini etek cezası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
22815.jpg

Bayan tenisçilerin mini etek giymesi yasaklandı... Avusturalya Açık'ta çok kısa etek giyen tenisçiler para cezasına çarptırılacak.
Avustralya Açık TenisTurnuvası'nda çok kısa etek giyen kadın tenisçilere para cezası getiriliyor. Turnuva yetkilileri, kurallara aykırı etek giyenlerin 2 bin dolara kadar para cezasına çarptırılabileceğini kaydetti.

Başka yerde sergilesinler
Geçtiğimiz hafta Fransız tenisçi Alize Cornet'in giydiği altı çok kısa, üstünün ise içini gösterdiği belirtilen forma, tartışma yaratmıştı. Turnuvanın yeni kurallarına birçok tenisçi de destek verdi. Avustralya'nın en iyi sporcuları arasındaki Margaret Court,birçok oyuncunun plaja gidiyormuş gibi giyindiklerini söyledi ve "Bence her şeyin sergilendiği yer kortlar olmamalı" dedi.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hadi ya bak bu kötü oldu işte :mrgreen:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Tenise olan ilginin baya azalacağı kesin :D

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence de çok kötü bir uygulama
seyirci kaybı olur özellikle türkiyede

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
olur mu öyle ahhh
türkiyede böyle bir karar alında neler olurdu acaba

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
*

Tamamen katılıyorum...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
*

Harfi harfine katılıyorum

Reaksiyon puanı
0
Ben de katılıyorum bu ülke şeriat geliyor tamtamcıları yüzünden çok vakit kaybetti.
İnklâplardaki gerçek laiklik ve objektif bakış açısıyla ileriye gider inşallah bu millet.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sanrıım yasağa enden olan resmi buldum
alize-syd09-john3.jpg

alize-syd09-john2.jpg

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sorsanız böyle bir karar alınmış diye cevap:bu yasağıda türkiyeden malum şahıs önermiştir derler :)))

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Harbiden ciddi bi' dürtü etekli bayan tenisçi izlemek. Bunun bi' anlamda aç olmakla ilgisi yok. Bu tema üzerine kaç tane öyle film izledim biliyo musun? Var bi' çağrışım demek ki. Sonra topa vururken çıkarılan sesler, "BRAZZERS" rüzgarı estiriyo.

kutadgu bilig

Asistan
Reaksiyon puanı
0
*

Ne zırvalıyorsun. Merak ediyorum bunu yazabilmek için ne kadar düşündün:D

Onu bunu bırakta BOP eşbaşkanlığı ne alemde. Dün lideriniz itiraf etti siz de daha önce inkar etmiştiniz. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Sizin bu yaptığınız siyaset değil mi? Siyaset yazmayayım diye düşünüyordum ama siz adamı tahrik ediyorsunuz. Bana siyaset yapmayalım diyenler umarım bunu görür. Yoksa forum siyasetten geçilmez. Bunu uzatıp uzatmamak sizin elinizde.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
teniste bitti izlencek bi voleybol kaldı:D:D:D:D:D:D:d

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
hani demişya

''medeniyet dedigin açıklıksa...'' diye devam eden söz varya tam burda işte...

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
mantık olarak katılıyorum da..herşeyin de sırası var yani.. ortaoukl ve liselerdeki kılık kıyafeti düzeltemezken, zaten belli bir muhitte yetişen tenisçi kızları örtmeye çalışmak yersiz bir davranış gibi geldi bana..ama niyetlerini bilemem tabi

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
konu yanlış yere açılmış... siyasi tartışmayın bari şurada yaf :S

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Konuyu siyasi yöne çekmeyelim arkadaşlar.

** **

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Avustralya'nın getirdiği bu yasağı Türkiye'nin siyasetine bulaştırıyorsunuz ya (bazıları) ben bir şey demiyorum eğer insanın bi taraflarınıda göstermesi medeniyetse hayvanlar herkezden daha medeni onuda hatırlatalım :D Zaten bu hatun kişi sağını solunu gösterse ne olacak erkek fatma maşallah :D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mantık olarak katılıyorum da..herşeyin de sırası var yani.. ortaoukl ve liselerdeki kılık kıyafeti düzeltemezken, zaten belli bir muhitte yetişen tenisçi kızları örtmeye çalışmak yersiz bir davranış gibi geldi bana..ama niyetlerini bilemem tabi
Ortaokul ve lisedeki kızlar,şöhretli ablalarını örnek alıyorlar.Onlar düzeltilmek isteniyorsa,işe ablalardan başlamak lazım :D.
sanrıım yasağa enden olan resmi buldum
alize-syd09-john3.jpg

alize-syd09-john2.jpg

Ama yukardaki resimde anormal bir şey göremedim.Yazın her tarafta böyle şortlarla gezenler var(Her taraf değil,tatil yöreleri :D).