Öneri temu ücretsiz ürün oyunu

rambo cr7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan kızlar özellikle deli gibi oynuyo bu oyunu vergi dahi ödemiyosunuz.Oyunu tamamlayınca direkt olarak siparişlere düşüyo seçtiğiniz ürünler.Tarla suluyosunuz,buğdayları biçip para kazanıp yukarıdaki barı %100 yapmaya çalışıyosunuz.Bitmesine 180 gün var.Ürünlerede baktım kablosuz mouse,ses kartı güzel rgbler vs baya bi ürün var bi bakın derim.oyun kodu bu arama yerine yapıştırın.(577278867)

1737318231929.jpeg

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,431
Milleti iyice deli ettiler.

İlk Bitcoin eteryum kazma ve ekrankartı tarla saçmalıkları.

Sonra İnstagram Tiktok savaşları canlıda aslan kasma

Sonra baktılar iyi kasamıyorlar soyunmaya başladılar canlı yayımda. Erkekler bile soyundu kadın oldu

Sonra olmadı oyunlar çıkardılar millet deli gibi Sincap resmine dokunarak hayali para kazdılar.

Şimdide Bedavaya ürün alacaksınız diye oyun oynatma çabaları.

Anlayın artık. Birisi insanları oyalıyor, Altından değerli Zamanını çalıyor. Ülkede üretkenliğe baltayı vuruyor.
Şimdi biri çıkar sorar sen ne yapmışsın ülke için peki?

Arkadaşlar ben elimden geldiğince ülkeme yararsız olan şeylere kafamı yormadım yormamda. Şimdi beni hasta olarak görürsünüz de Sosyal sitelerden tut böyle ıvır zıvırlarla zaman geçirmedim.

Yurtdışından Alacağım varsa maksimum Trendyol, Hepsiburada, N11 sitesinden paramı gönderir alırım diğerleriyle hiç zaman kaybetmem.

rambo cr7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cidden sen ne yaşıyosun içinde?
Günlerini saatlerini mi harcıyosun bir oyun için adamlar günlük uygulamaya girip sulaman için bi oyun yapmış sanada 600tl kupon + 2 ücretsiz ürün koymuş olay bu.Yazdıkların o kadar alakasız ve saçma şeylerki,eteryum yazmışsın sonrada tiktok savaşları yazmışsın.Konuşmuş olmak için saçmalamışsın onu söyliyim.Ekran kartlarını kullanıp etheryum kazmak karsız bir işmiydi.Çok güzel kazançları olan bir yatırım şekliydi.Ülkeye yararlı veya yararsız olmayı şu basit oyundan nasıl çıkartabilirsin.Hayatında her saniye her dakika ülkeye faydalı işler yapan birisin ozaman ama bu forumdasın

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,431
O zaman bişey söyliyim. Ekmeği gösterip anca kırıntısını verirler pekte havalara girme.

Zamanını işine gücüne sarfet. Eğer çalışmıyorsan o ayrı mesele sende o kızlar gibi delicesine oynarsın.
Hakaret ettiğimi düşünme sakın ama böyle boş işlerle uğraşmana değmez diyorum. Zaten kazandırtmazlar.

rambo cr7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman bişey söyliyim. Ekmeği gösterip anca kırıntısını verirler pekte havalara girme.

Zamanını işine gücüne sarfet. Eğer çalışmıyorsan o ayrı mesele sende o kızlar gibi delicesine oynarsın.
Hakaret ettiğimi düşünme sakın ama böyle boş işlerle uğraşmana değmez diyorum. Zaten kazandırtmazlar.
okuluma gidiyorum internetten para kazanmaya çalışıyorum.Şuandada elektronik raf sistemi için akıllı etiket tasarlamaya çalışıyorum.Herşeyi geçtim ben bu adamlar için günde 8-5 çalışmıycamki.Herşeyi geçtim kendin üretmediğin yapmadığın herşeyin kölesi değilmiyiz bu dünyada.Kredi kartları telefonlar işletim sistemleri ekran kartları vs vs