Temmuz Ayının En İyi Android Telefonları

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Discovery Elite oradaki bütün telefonlara fark atıyor testlerde fakat özellik sensör gibi bakımdan diğer telefonlar daha iyi LG G2yi savunurdum fakat kamerasını gördükten sonra rezalet dedim gerçekten elite daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nexus cihazdan daha iyi bir android telefon olduğunu söyleyen kişiye itimat etmeyin.

Not : Iphone kullanıcısıyım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşımda discovery elite var. Arayüzde sorunlar mevcut. Launcher kullanıyor zaten. Kendi arayüzü cidden yavaş telefonun.Donanımın hakkını vermiyor yani. Benchmark demiyelimde bir kullanım olarak nexus 5in discovery eliteden daha performanslı akıcı çalışacağına bahse girerim.

G3ede baktım standda. Evet uygulama menüsünde geçişlerde falan bi baştan savmalık var. Hani lag derler ya. Evet bu telefonda bunu gördüm ben. Tabiki yazılımsal bir sorun. Ama yakışmıyor yani.

Samsunglardan hiç bahsetmicem her amiral gemisi diğer modellerin kat kat altında performans veriyor.Arayüz gerçekten tam anlamıyla berbat.Exynos nedir be. Tamam kendi işlemcin ama niye abdye falanda exynoslu göndermiyon. Niye bize ve 3.dünya ülkesi diye tabir edilen ülkelere bu exynos işlemcili samsunglar. Kötü abi snapdragonun yanında hiç bir şey. Yok 2-3 binlik benchmark farkını geçin. Kullanın görün. Hoş snapdragonlu samsunglara bile bulaşmayın derimde..

Z2ye girmicem her modeli aynı tek gelişen şeyi donanımı ve kamerası hiç bir artısı yok stock androide en yakın diyipte övünmeyin stock android arayüzü isteyen nexus alır zaten. Güzel telefon ama zde aynı z2de aynı hepsi aynı bi farklılık güzellik falan yok yani özetle çekici değil bence.

Nexus 5 e gelirsek. Bana sorarsanız nexus 4 bile kapışır bu telefonlarla. İnanın o kadar ciddiyim. Müzik ve kamera hariç. Performanstan bahsediyorum.Tabi nexus 5te multimedya düzeldi sayılır.

Son olarak benim favorim one m8. Kullandım araştırdım ettim falan. Sense arayüzü kadar çekici akıcısını görmedim. Telefon zaten premium tasarımda. Multimedyaya hiç girmiyorum yanına yaklaşanı yok. Hız olarak ise benim bu listede nexus 5ten performans olarak üstün göreceğim tek cihazdır m8. M7 ve NEXUS4 bile dağıtır burayı bence. Donanımı onu bunu boşverin.Kullanırsanız anlarsınız.

Bu arada çin markalardan hiç bahsedilmemiş. Zaten onlar listeye katılsa dağıtırlar bütün ortalığı.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Discovery Elite'te bir kaç ekstra yazılımsal özellik dışında hiçbir şey yok.
Nexus 5 Google'ın telefonu bu yeter.