Temiz İphone x alınırmı

alikemal45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hep iphone kullandım 4s ten itibaren tüm modelleri kullandım ve 8 kullanıyorum şunanda.
Telefonu sosyal medya ve intertte gezmek için kullanıyorum. Oyun vs oynamam
İphone 8 kamerası bana çok kötü geliyor artık. Bir arkadasta mi note 9 pro var ve gereçktrn çok güzel resimler çekiyor. A71 biraz daha iyi gibi geldi .. Resim çekmeyi seviyorum ve kamera çok önemli ama bir yanda aklım iphone x'te.. fakat kamerası ne derece yeterli gelir acaba?
Ne önerirsiniz?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Hocam resimleri çok güzel çekiyor da, bunu çıktıya dönüştürdüğünde veya bir bilgisayara aktardığında nasıl ? Telefon ekranından bir yere kadar görüntü alabilirsin.

Sadece foto çekimi önemliyse, bankacılık tırıvırı çok önemli değilse, bence p40 pro yeterli olabilir. Ama bankacılık ve gizlilik önemliyse foto kadar o zaman x alın geçin.
En iyisi bana göre tabii ki bu konuda 11 pro ama gereksiz bir fiyatı var.

alikemal45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Fotoları sosyal medya için kullanıyorum. İnstagrama vs atıyorum.
Ama mi note9 pro kamerasını görünce hayran kaldım. Onun kadar iyi resim çekebiliyor mu acaba?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Hep iphone kullandım 4s ten itibaren tüm modelleri kullandım ve 8 kullanıyorum şunanda.
Telefonu sosyal medya ve intertte gezmek için kullanıyorum. Oyun vs oynamam
İphone 8 kamerası bana çok kötü geliyor artık. Bir arkadasta mi note 9 pro var ve gereçktrn çok güzel resimler çekiyor. A71 biraz daha iyi gibi geldi .. Resim çekmeyi seviyorum ve kamera çok önemli ama bir yanda aklım iphone x'te.. fakat kamerası ne derece yeterli gelir acaba?
Ne önerirsiniz?
İPhone X sorunlu bir cihaz.Bulaşmamanı tavsiye ederim.İphone istiyorsan ikinci el Xr al geç.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,968
X in kamerası çok iyi değil kız arkadaşım foto çekmeyi çok severdi dayanamadı huawei aldı fotoları ondan çeker oldu

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Fotoları sosyal medya için kullanıyorum. İnstagrama vs atıyorum.
Ama mi note9 pro kamerasını görünce hayran kaldım. Onun kadar iyi resim çekebiliyor mu acaba?
hocam link verirdim ama veremiyorum. yabancı bir teknoloji sitesi var. 11 pro, p40 ve dediğiniz xiaomi modelinin tasarımından foto çekimlerine video çekiminden tırıvırısına tüm telefon incelemeleri aynı standartta yapılıyor. site url'sinde www.gsm var. yasak olduğu için araması size kalacak.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
hocam link verirdim ama veremiyorum. yabancı bir teknoloji sitesi var. 11 pro, p40 ve dediğiniz xiaomi modelinin tasarımından foto çekimlerine video çekiminden tırıvırısına tüm telefon incelemeleri aynı standartta yapılıyor. site url'sinde www.gsm var. yasak olduğu için araması size kalacak.
Hocam hangi siteyi bahsettiğinizi anladım ama şaşırdım. Neden o siteyi paylaşmak yasak ki? Bildiğimiz karşılaştırma/inceleme sitelerinden birisi sadece. Düşman forum gibi bir şey de değil. Hangi kurala aykırı yazabilir misiniz acaba ben şimdi baktım bulamadım.

alikemal45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hangi site? Ben göremedim resim karşılaştırmasını?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
@Alper S
madde 28.
Türk dese de ceza yersem sonra birde cezayı açtırmak için sağa sola eyvallah etmek zorunda kalıyorsun. Sebep ile hiçbir teknoloji platformunu paylaşmayı düşünmüyorum.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
@Alper S
madde 28.
Türk dese de ceza yersem sonra birde cezayı açtırmak için sağa sola eyvallah etmek zorunda kalıyorsun. Sebep ile hiçbir teknoloji platformunu paylaşmayı düşünmüyorum.
Hocam bu gibi durumlarda bir şey demezler. En kötü ziyaretçi hesabıyla mesaj atarsınız durum tartışılır ama hiç ban kısmına geleceğini sanmıyorum. Siz bilirsiniz yine de.

Can77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Hocam siteyi bulamadım biraz daha açıklayıcı bi şeyler yazarsan çok sevinirim

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,190
İlk olarak iPhone 8'in kamerası RN9 ve A71'den daha iyi. Gece modu ve portre kamerası yok sadece.

İkinci olarak 8 ve X aynı ana kamerayı kullanıyor.

Üstüne iPhone 8 gibi sağlam sorunsuz cihaz varken neden kronik sorunlu X almak istiyorsunuz?

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
Kamera önemliyse
Buraya bi bak
DxOMARK kamera puan sıralamaı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya bakın hele

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Çok zorda kalmadıkça ikinci el almam hocam, zira kimse malına özenli bakmıyor yakın zamanda satarım diye.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Sadece dxmark'a bakarak da telefon alınmaz (kamera). Iphonedo diye yabancı bir kanal var, açın ordan pixelin samsungun jölemsi çekimlerine göz atın. Ki bence ois,eis vs de bile apple'ın üstüne yok. Lakin illa ki sadece fotoğraf için alınıyorsa gidin bari bir foto makinesi alın...

alikemal45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İlk olarak iPhone 8'in kamerası RN9 ve A71'den daha iyi. Gece modu ve portre kamerası yok sadece.

İkinci olarak 8 ve X aynı ana kamerayı kullanıyor.

Üstüne iPhone 8 gibi sağlam sorunsuz cihaz varken neden kronik sorunlu X almak istiyorsunuz?
A71 kamerası daha güzel, hatta note 9 pro'nun kamerası da iphone 8'den daha iyi
İphone 8'de o canlılık yok kamerada sanki biraz soluk gibi.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,190
A71 kamerası daha güzel, hatta note 9 pro'nun kamerası da iphone 8'den daha iyi
İphone 8'de o canlılık yok kamerada sanki biraz soluk gibi.
Siz sanırım telefon ekranına bakıp karar veriyorsunuz. iPhone ekranı daha gerçekçi renk gösterdiği için sizi yanıltıyor. Merak etmeyin dediğiniz cihazları deneyimledim iPhone 8 kamerası hepsinden daha iyi. Siz ya telefon değiştirmeyi kafaya koyduğunuz için iyi geliyor ya da bilemedim.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
İphone x bence alınabilir. Kamerası da güzel.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
evet iphone 8 var eşimde bende s10 vardi 2 ay önce iphone daha gerçekci cekior s10 da cok fotoshop var aşırı hemde.ama x mi xr mi 11 mi bilemem.ama cidden jölemsi bi fotosu vardi.iphone daha daha gerçege yakın bi fotograf cekiyor.bende hep savunurdum samsung kamerasıni ancak s10da hayal kırıklıgına ugradım fotoshop lu çok fazla.ama mi9 proyu deneyimlemedim