Sytx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Kaç Yaşındasın Telif Attırabilisin Ve Seni Şu Anda Telif Etmemek İle Tehdit Ediyor Bu da Mahkemeye Taşınır.Arkadaşlar bir kişi benim videomum kapak fotoğrafını çaldı bende kapak fotoğrafını kaldır ya da ben telif atıcam dedim oda bunları yazdı ?
14 yaşındayım telif atmicam uğraşmak istemiyorum mahkeme flnda asla istemiyorumKaç Yaşındasın Telif Attırabilisin Ve Seni Şu Anda Telif Etmemek İle Tehdit Ediyor Bu da Mahkemeye Taşınır.
Hiç bir şey yapamaz.Kaldırmasını söyle kaldırmassa gerekli dosyalarla telif at.Örneği photosopdan yaptıysan psd sini dosya gönderme bölümü varsa at.Dediğim gibi bir şey yapamaz.Arkadaşlar bir kişi benim videomum kapak fotoğrafını çaldı bende kapak fotoğrafını kaldır ya da ben telif atıcam dedim oda bunları yazdı ?
kendine güven bir şey yapamaz belki küçük yaştatır laf yetiştiriyodur belli değil kaldır yoksa telif atarım mahkemeymiş kim kazanır belli elimde kapı gibi kanıt var olum dicen yada korkut azcık (dozunda olmak süretiyle14 yaşındayım telif atmicam uğraşmak istemiyorum mahkeme flnda asla istemiyorum
aynOnun bunun çocuğu de, geç.
Yaş 21 ama veletlikten kurtulmamış daha.
sürpriz bozan yazamadım heraldeayn
bende demiyim diyorum uyarı atmıcaklarsa içim rahat
eğer yapmak istemiyosan söyle dicem biz ilgilenelimde derim konu değişirArkadaşlar bir kişi benim videomum kapak fotoğrafını çaldı bende kapak fotoğrafını kaldır ya da ben telif atıcam dedim oda bunlar
Hocam bence 21 diye sallıyordur, 8-11 yaşlarında felandır.Arkadaşlar bir kişi benim videomum kapak fotoğrafını çaldı bende kapak fotoğrafını kaldır ya da ben telif atıcam dedim oda bunları yazdı ?
Yazan kişi En fazla 10 yaşında bir velet*Arkadaşlar bir kişi benim videomum kapak fotoğrafını çaldı bende kapak fotoğrafını kaldır ya da ben telif atıcam dedim oda bunları yazdı ?
Yai böyle konuşmaz 21 yaşında ki kişi: bağk baha , senu mehkemalik edurim.21 yaşında olan kişinin konuşmasına benzemiyor.
Hocam bu mesaj olan videosunun linkini özel olarak atabilir misiniz?Arkadaşlar bir kişi benim videomum kapak fotoğrafını çaldı bende kapak fotoğrafını kaldır ya da ben telif atıcam dedim oda bunları yazdı ?
evet siz atın biz hallederizHocam bu mesaj olan videosunun linkini özel olarak atabilir misiniz?