Telif hakkı mesajı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ysx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba şu aralar sony ericsson'un xperia serisini konu alan ve bu modellerin haberlerini tr ile buluşturacağım bir site hazırlığı içerisindeyim.Logo'da se logosunu kullandım (yuvarlak olan) ve yine site isminde xperia ismini kullanmayı düşünüyorum.tüm bunların sorun olmaması için footera şöyle bi yazı yazdım yeterli olur mu acaba ileride başım belaya girmesin :blush:

Bu sitenin Sony Ericsson ve onun ticari markası olan Xperia™ ile herhangi bir ortaklığı veya ilişkisi söz konusu değidir. Site yönetimi bu sitede kullanılan her türlü isim ve görsel hakkının Xperia™ markası altında Sony Ericsson'a ait olduğunu kabul eder.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,139
Sıkıntı çıkmaz. Hatta Sony memnun bile olur. Ayrıca yabancı sitelerde direkt domain adı olarak bile xperia adını kullanan bir çok fan bloğu var...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sonuna yazı'da ekleseniz sony size kullanmayacaksın dediği zaman kullanamazsınız. Çünkü bu isimler tescil hakkına sahiptir.

Ama şöyle bişi var sony zaten uğraşmaz. Sonuçta onlar ile ilgili bilgi paylaşımı yapacaksın.

ysx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler arkadaşlar, o zaman ben localhost'da tam gaz devam içerik eklemeye :)