Televizyon Tavsiyesi

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 19" yada 22" Lcd televizyona ihtiyacım var. Hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
http://forum.shiftdelete.net/donanim-tavsiyesi/100275-philips-monitortv-20pfl340.html

eğer sorunda samimi isen ben bu aleti yeni aldım 2233bw samsung ekranım var[en mükemmeli]bunu tv olarak kullanıyorum görüntü mükemmel arkadaki çıkışlar kulaklık hdmi scart comp s vid vga pc girişi yani yok yok
en önemli özelliği ışığı ortama göre otomatik ayarlıyor
istersen al zarar etmezsin fiat aralığı 450-700 tl 22 ekranı 600-850 tl arası
darty elektro market teknosa bimeks gold karşılaştır ben sana kullanım kitabının linkini vereceğim
Kullanım kılavuzu PHILIPS 20PFL3403/10 - Kullanma kılavuzu PHILIPS 20PFL3403/10 - İngilizce - Diplodocs

written by admin
googleden araştır ha ses mükemmel surraund istersen ses sisteminede bağlayabilirsin

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben de senin gibi televizyon araştırıyordum her insanın kafasından farklı sesler çıkıyor yok birisi şöyleymiş de birisi böyleymiş hiçbir zaman en ideal olanını bulamıyorsun mutlaka hepsinin artı ve eksi yönleri var çok fazla paran yoksa eğer. O nedenle sana tavsiyem git bir showrooma al yanına bir tane satış danışmanı orada sen bak hangisi hoşuna giderse onu al. Ben öyle yaptım ve philips aldım şimdi çok memnunum. Tavsiye alırsan işin içinden çıkamazsın çünkü.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
donanım editörlerimizi bir sor derim

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
alacağınız tv nin monitör özelliğine dikkat edin en basit tv kartı 200 tl cıvarı oda tam yeterli değil
monitör tv yi her amaçla kullanbiliyorsun ne yaparsan yap acele et bu sıralar kampanya çok

useryok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Televizyon ve Monitörde kesinlikle ve kesinlikle Samsung...

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekürler arkadaşlar tavsiyeler için. Bugün gidip bir kaç modele yerinde bakacağım. Belki biri kafama yatar.