Arkadaşlar gelecek yaz düğünüm var ama birşeyleri şimdiden almak istiyorum televizyon almaya karar verdin lg55sm82000 nanocel 139 ekra 5500civarı bi rakamla almayı düşünüyorum mantıklımı acaba veya önerdiğinzi bişi.
Çok teşekkür ederimLg markasını kesinlikle kaliteli buluyorum zaten smart tv olduğu içinde çok kullanışlı bence fiyat performans açısından çok iyi bir seçim.
Düğünün şimdiden hayırlı olsun.
Bunu bana vatandaki satış görevliside söyledi neden aralık ocak peki?Yerinizde olsam Aralık- Ocak ayını beklerdim.
Anladım teşekkür ederim bilgi içinYaz sezonu hareketli olur ve firmalar coşar. Aralık ve Ocak sezon sonu olduğu için yeni modelleri alabilmek adına bütün fiyatlar o dönemde taban fiyata çekilir. Belki 1000 lira veya daha fazla fark olacaktır elektronik cihazlarda.
Lg iyidirArçelik,Beko,Grundig ve Vestel disinda bakma ekonomik krizde kaçmasin.
Herkesin düşüncesi farklıArçelik varken lg mg almam.
Arçelik berbat. Niye dersen 1998 de çamaşır makinesi almıştık. Kutudan bozuk çıkmıştı.Arçelik varken lg mg almam.
Yerli marka dersen vestel daha iyi.Gevura para kaptirmayin yerli markalarin eksigi yok zaten onlari onlar uretiyor.
Arçelik berbat. Niye dersen 1998 de çamaşır makinesi almıştık. Kutudan bozuk çıkmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerli marka dersen vestel daha iyi.
Benim salondaki televizyonum LG. Mutfaktaki de vestel. Memnunum.Ekran panelinde koreli üreticiler daha iyi, şahsen LG ve Samsung tek geçerim ama Vestel Arçelikten daha iyi demek de?
Benim salondaki televizyonum LG. Mutfaktaki de vestel. Memnunum.
5.500 TL'yi kimse arçeliğe vermez.Arçelik al geç başka aranma.
Onlarin salakligi samsung alan vestel lg alan da Arçelik aliyor aslinda...5.500 TL'yi kimse arçeliğe vermez.
Onlari kim uretiyor? Arçelik ve Vestel uretiyor Arçelik alinir o iyi servisi de iyi lg,philips ve samsungun degisim yapmadigi arizalarda degisim yapan tek Arçelik.Arçelik ve Vesteli önermem LG Veya Philips, Samsung öneririm
Arçelik,samsung ve lg ile aynı para. 9 kg çamaşır makinesi 3200 TL civarında. Aynı LG ve Samsung gibi. Arçelik kendini bir şey zannediyor herhalde. Aynı paraya LG ya da Samsung almak varken. Ama yerli alacaksa vestel tvler ucuz.Bu kriz ortaminda ithal marka alanlar ekonomiye düsmandir yazik...