Telegol atv'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
603923_10151164601660852_381902695_n.jpg

tv8'deki yayınına son verilen programın yeni kanalı belli oldu.

Serhat Ulueren'in sunduğu, Kaya Çilingiroğlu, Erman Toroğlu, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak'ın yorumcu olarak yer aldığı 'Telegol' programı tv8'deki yayınına son verilmesinin ardından atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Medyatava

Medyaradar'a konuşan Serhat Ulueren tv8 ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek,"Henüz uzlaşma sağlanamadı. Çünkü tazminatlar konusunda aramızda uçurum var. Bütün kanal çalışanları dava açma yolunu seçmiş durumda. Çünkü tazminat ödemelerinde yüzde 40'lık eksiklik var. Ben de spor servisi adına dava açma yanlısı değil uzlaşma yanlısı olduğumu kanal yönetimine bildirdim. Avukatlarından haber bekliyorum" dedi.

Bazı internet sitelerinde yeralan atv ile anlaştığı yolundaki iddiaları ise yalanlayan Serhat Ulueren, "Kimseyle yüzyüze bir görüşme gerçekleştirmiş değilim. Daha tv8 defterini kapatmadık. Hiçbir kanalla anlaşmış değiliz" şeklinde konuştu.

MEDYARADAR/ÖZEL

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Biri anlaştı diyor, öbürü yalanlıyor. :D

atv yanlış bir seçim olur. FOX'a geçsinler. :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
acunun bunları bertaraf edeceği belliydi :)

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
atv de çok daha rahat sallayabilerler, nede olsa hizmet ettikleri kesimin kanalı. Hakaret etseler RTÜk ceza bile vermez.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Sedyeler, muzlar da taşınıyor mu? :D

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adamlar full Fenerbahçe'yi eleştiriyor , saçma sapan yorumlar hele şu erman toroğlu yokmu aziz yıldırım onu attı diye boş boş konuşuyor.Bi aralar Fenerbahçe'nin parası yok diyordu yazın :D Acun en iyisini yaptı.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Abi atv satılmıyorsa yani şuanki yönetim devam ediyorsa bu programı alacaklarını hiç sanmıyorum..
Ama yok atv el değiştiriyorsa ve yönetim değişikliği olduysa bu programı gerçekten alıyor olabilirler..
Bence Çalık ın yönetimi bu programa prim vermez.
Bide bu haber portallarınada hiç güvencim yok ben çok yalan haberlerini gördüm.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Adamlar full Fenerbahçe'yi eleştiriyor , saçma sapan yorumlar hele şu erman toroğlu yokmu aziz yıldırım onu attı diye boş boş konuşuyor.Bi aralar Fenerbahçe'nin parası yok diyordu yazın :D Acun en iyisini yaptı.

Aynısı Beyaz Futbol icinde gecerli adamların işi ful Galatasraay saldırmak bunlarda gitsin böyle adamların futbol dan men edilsin.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yok Devenin Nalı.
Hiç İhtimal vermiyorum.:)

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dün gece bir alışkanlıkla Tv8 açtım. Reklam vardı, kanalı değiştirmeden reklamın bitmesini beklemdim. Birde ne göreyim, Tv8 film yayınlıyor.O an jeton düştü, ve bir iç ses "bunlar kovulmuştu ya" dedi.
O an buruk bir sevinç içimi kaplamıştı.Çünkü Erman acaba bu gece nasıl saçmalayacak diye merak içindeydim.
Öğrenemedim maalesef :(