- Reaksiyon puanı
- 1,071
chrome ve safari
Komik miydi ?360 security virüs tarayıcısı kullanıyorum işlevi virüs taramak
komik olsun diye yazmadım. tarayıcı işteKomik miydi ?
İnternet Tarayıcısı ? O tarayıcı değil ANTİVİRÜS.komik olsun diye yazmadım. tarayıcı işte
AYNEN bende chrome kulanıyorumMobilde Chrome'dan başka taryıcı var mıymış vay
heee öyle tarayıcı o zaman googleİnternet Tarayıcısı ? O tarayıcı değil ANTİVİRÜS.
Windows laptop
iPhone 11
İkisinde de Microsoft Edge kullanıyorum. Denemenizi tavsiye ederim. Gerçekten iyi. Bir aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Üstelik Edge Chrome eklentilerini de destekliyor.
? Sonuç olarak destekliyor.Chromium destekli olduğu için eklentileri destekliyor olmasın?
Google play'de safari diye bir tarayıcı yokFirefox,safari arada opera'da kullanıyorum hızlıymış.
Safari ios yani iphone ve ipadlere özgüGoogle play'de safari diye bir tarayıcı yok
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Ayrıca o kadar kişi safari yazdı bir şey demediniz.Google play'de safari diye bir tarayıcı yok
Safari ve Firefox FocusEvet arkadaşlar telefonunuzda hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve en işlevsel özelliği nedir?
Ben Opera Touch Kullanıyorum Sevdiğim İşevsel Özelliği Hızlı Sörf Ve Hızlı İndirme Yapması.
Focusta eklenti desteği varmı hocam mobilde?Safari ve Firefox Focus
Bildiğim kadarıyla yok. Aramanı yapıyorsun mesela kayıt tutmuyor. Uygulamayi kapatip yeniden açtığında face id yada iste parmak izi kisaca dogrulama istiyor. Dogrulama sağlanmazsa eski sekmeyi direkt kapatıyor yeni sekme açıyor. Gizlilik açısından hoş. Eklenti desteği yok diye biliyorum.Focusta eklenti desteği varmı hocam mobilde?