Serhadcicekli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 29
Bir 4-5 saat boyunca telefomun üstüne uzanmışım. Bir şey var mıdır?
Yok daha neler. Okumuş insansın sonuçta ??? öyle dersin???Acilen üstünden kalkıp ekranı kontrol et. Eğer ekran kırılmamışsa bir şey olmaz. ?
Yalnız yan mı yattın düz mü yattın bu konularda önemli. Yan yattığında kemiklerin telefonu incitmiş olabilir. Sonra arkamdan sdn forumdan Uchiha İNCİNMİŞSİN dedi demeni istemem. ? ?
Şimdi uyuyakaldığım için fark etmedim belimin sağ tarafındaydı sırtım yatağa dönük uyuyordum ama uyandığımda(tabi uyumuşsam) yatağımın en sol alt kısmında oturarak bekliyordum. Bu kafa karıştırabilir ben yarı uyanık olduğumda öyle yaparım. Ekranda ve dokunmatikte bir şey yok gibi gözüküyor.Acilen üstünden kalkıp ekranı kontrol et. Eğer ekran kırılmamışsa bir şey olmaz. ?
Yalnız yan mı yattın düz mü yattın bu konularda önemli. Yan yattığında kemiklerin telefonu incitmiş olabilir. Sonra arkamdan sdn forumdan Uchiha İNCİNMİŞSİN dedi demeni istemem. ? ?
Kankam bişi olmaz sonuçta robot değilsin demirden bir derin yok. Zarar vermezsinBir 4-5 saat boyunca telefomun üstüne uzanmışım. Bir şey var mıdır?
Ee okumaktan dilimiz kaaıt gibi oldu ?Yoohh hammına daha neler. Okumuş insansın sonuçta ??? öyle dersin???
Ben günde 2 3 kez telefonu yere düşürüyorum ve her gece yatakta ya üstüne yatarım ya yere düşürürüm. Kolay kolay bişey olmuyor bu meretlere ?Şimdi uyuyakaldığım için fark etmedim ama
Ya yusufçuk ısırdıysa ?Kankam bişi olmaz sonuçta robot değilsin demirden bir derin yok. Zarar vermezsin
Evet benim de takıntım var teknolojik şeylere. En küçük şeye bile 2 saat düşünüyorum. Ya aklımdan bir açıklama buluyorum, bulamazsam buraya yazıyorum.?Ee okumaktan dilimiz kaaıt gibi oldu ?
Ben günde 2 3 kez telefonu yere düşürüyorum ve her gece yatakta ya üstüne yatarım ya yere düşürürüm. Kolay kolay bişey olmuyor bu meretlere ?
Ya yusufcuk ısırdıysa ?
[En Süper Kahraman (Spiderman ti versiyonu)]
Bende konu açmayı severim. En azından muhabbetini unuttuklarımızla sohbet etmiş oluyoruz. Ama bu konu biraz garip oldu sanki ??Evet benim de takıntım var teknolojik şeylere. En küçük şeye bile 2 saat düşünüyorum. Ya aklımdan bir açıklama buluyorum, bulamazsam buraya yazıyorum.?
Yanağında sahibinden satılık 2+1 ev yazıyor knks ??? gazetenin üzerine mi yattın naptın ?Ee okumaktan dilimiz kaaıt gibi oldu ?
Ben günde 2 3 kez telefonu yere düşürüyorum ve her gece yatakta ya üstüne yatarım ya yere düşürürüm. Kolay kolay bişey olmuyor bu meretlere ?
Ya yusufcuk ısırdıysa ?
[En Süper Kahraman (Spiderman ti versiyonu)]
Merak iyidir takıntı seni yıpratır. Çokta önemseme 2 sene sonra yeni telefon alınca aklına gelmeyecek bileEvet benim de takıntım var teknolojik şeylere. En küçük şeye bile 2 saat düşünüyorum. Ya aklımdan bir açıklama buluyorum, bulamazsam buraya yazıyorum.?
Şaka mı bu? Bu soruyu sormak için çok düşündün mü? gerçekten merak ediyorum.Bir 4-5 saat boyunca telefomun üstüne uzanmışım. Bir şey var mıdır?