Telefonun üstüne yattım

Serhadcicekli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Bir 4-5 saat boyunca telefomun üstüne uzanmışım. Bir şey var mıdır?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Acilen üstünden kalkıp ekranı kontrol et. Eğer ekran kırılmamışsa bir şey olmaz. ?

Yalnız yan mı yattın düz mü yattın bu konularda önemli. Yan yattığında kemiklerin telefonu incitmiş olabilir. Sonra arkamdan sdn forumdan Uchiha İNCİNMİŞSİN dedi demeni istemem. ? ?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Acilen üstünden kalkıp ekranı kontrol et. Eğer ekran kırılmamışsa bir şey olmaz. ?

Yalnız yan mı yattın düz mü yattın bu konularda önemli. Yan yattığında kemiklerin telefonu incitmiş olabilir. Sonra arkamdan sdn forumdan Uchiha İNCİNMİŞSİN dedi demeni istemem. ? ?
Yok daha neler. Okumuş insansın sonuçta ??? öyle dersin???

Son düzenleyen moderatör:

Serhadcicekli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29

Şimdi uyuyakaldığım için fark etmedim belimin sağ tarafındaydı sırtım yatağa dönük uyuyordum ama uyandığımda(tabi uyumuşsam) yatağımın en sol alt kısmında oturarak bekliyordum. Bu kafa karıştırabilir ben yarı uyanık olduğumda öyle yaparım. Ekranda ve dokunmatikte bir şey yok gibi gözüküyor.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Yoohh hammına daha neler. Okumuş insansın sonuçta ??? öyle dersin???
Ee okumaktan dilimiz kaaıt gibi oldu ?
Şimdi uyuyakaldığım için fark etmedim ama
Ben günde 2 3 kez telefonu yere düşürüyorum ve her gece yatakta ya üstüne yatarım ya yere düşürürüm. Kolay kolay bişey olmuyor bu meretlere ?
Kankam bişi olmaz sonuçta robot değilsin demirden bir derin yok. Zarar vermezsin
Ya yusufçuk ısırdıysa ?
[En Süper Kahraman (Spiderman ti versiyonu)]

Serhadcicekli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29

Ben günde 2 3 kez telefonu yere düşürüyorum ve her gece yatakta ya üstüne yatarım ya yere düşürürüm. Kolay kolay bişey olmuyor bu meretlere ?

Ya yusufcuk ısırdıysa ?
Evet benim de takıntım var teknolojik şeylere. En küçük şeye bile 2 saat düşünüyorum. Ya aklımdan bir açıklama buluyorum, bulamazsam buraya yazıyorum.?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Evet benim de takıntım var teknolojik şeylere. En küçük şeye bile 2 saat düşünüyorum. Ya aklımdan bir açıklama buluyorum, bulamazsam buraya yazıyorum.?
Bende konu açmayı severim. En azından muhabbetini unuttuklarımızla sohbet etmiş oluyoruz. Ama bu konu biraz garip oldu sanki ??
Ee var mı ekranda çizik, kırık, çıkık bir nokta ?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515

Ya yusufcuk ısırdıysa ?
Yanağında sahibinden satılık 2+1 ev yazıyor knks ??? gazetenin üzerine mi yattın naptın ?

Örümcektir o yusufçuk olsa duramazsın ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merak iyidir takıntı seni yıpratır. Çokta önemseme 2 sene sonra yeni telefon alınca aklına gelmeyecek bile

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,512
Telefona sordun mu, canı yanmış mı diye?

Şaka bir yana benim de telefonun üzerine yattığım arada oluyor. Bir şey olmadı olacağını sanmam.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Başlığı yatırım diye okudum ??

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
E bir emar çektir cihaza erken teşhis önemli sonuçta.