goldteam34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 50
Hint yapım telefon fazla bir şey ummamak lazımEkli dosyayı görüntüle 418 kapattıktan sonra bataryayı söküyorum pc masasından farkı yok...

Hint yapım telefon fazla bir şey ummamak lazımEkli dosyayı görüntüle 418 kapattıktan sonra bataryayı söküyorum pc masasından farkı yok...
çinz5 istiyorum ama çin malı olmasın.nerden alacağım?
onu ikinci el aldık ilk alan 560liraya özşanal'dan almış ne umutla almış ...
Bir eksisi android olmaması java'yı kullanıyoronu ikinci el aldık ilk alan 560liraya özşanal'dan almış ne umutla almış ...
java tabanlı os samsung'a özel ondan hiçbirşey uymuyor ona wap ölünce oda öldü.Bir eksisi android olmaması java'yı kullanıyorflash player olsa geri sayımlı (turbobit letibit vs.) siteleri destekler ama yok işte java işletim sistemi değil galiba bir web sitesinden okumuştum
![]()
Aslında firmware ile android işletim sistemi atılıyor ama olandanda olmayalımjava tabanlı os samsung'a özel ondan hiçbirşey uymuyor ona wap ölünce oda öldü.
o masal sonunda hesap makinası oluyor gsm iptal wifi lı hesap makinası...Aslında firmware ile android işletim sistemi atılıyor ama olandanda olmayalım![]()
Aha guru oldunjava tabanlı os samsung'a özel ondan hiçbirşey uymuyor ona wap ölünce oda öldü.
Ne oluyor olmazmı?o masal sonunda hesap makinası oluyor gsm iptal wifi lı hesap makinası...
o çok zor uğraşıpta tuğla ile baş başa kalanlar olmuş... hiç bir sonuç alamayıp sinir krizleri sonucu drop test yapmaya karar verende... sonuç 0 olmuş tabi...Aslında firmware ile android işletim sistemi atılıyor ama olandanda olmayalım![]()
android için yapılmadığı için bootloder kilitli hatta rom için yerde olmayabilir herşey tamam olsun kurulsa bile imei olmadığı için kullanamazsın onu...Ne oluyor olmazmı?
Zaten yapmam o riski almamo çok zor uğraşıpta tuğla ile baş başa kalanlar olmuş... hiç bir sonuç alamayıp sinir krizleri sonucu drop test yapmaya karar verende... sonuç 0 olmuş tabi...
Onu düşünemedimandroid için yapılmadığı için bootloder kilitli hatta rom için yerde olmayabilir herşey tamam olsun kurulsa bile imei olmadığı için kullanamazsın onu...
boşver onu öyle kullan sonra elinde takoz gibi kalır...Onu düşünemedimandroid yamasının linkini atacağım da galiba özel mesajı kapatmışsın
![]()
Tamam, yapmamboşver onu öyle kullan sonra elinde takoz gibi kalır...
flash player yok operaminiye zaten flash playerin fişi çekildi...Tamam, yapmambu arada ben opera mini'ye flash player nasıl yüklerim yoksa dns ilemi oluyor
![]()
Peki javascript?flash player yok operaminiye zaten flash playerin fişi çekildi...
uğraşma onunla youtube videoları açıyor mu? benim gt-s5270K 50saniye oynatıp duruyordu tarayıcıdan açıyordu m.youtube.com ...Peki javascript?
Açıyoruğraşma onunla youtube videoları açıyor mu? benim gt-s5270K 50saniye oynatıp duruyordu tarayıcıdan açıyordu m.youtube.com ...
o zaman youtube'dan izle hemen hemen her film orda var dracula karaprens bile ben zamanında sağ salim'i izlemiştim gt-s5270k ile...Açıyorbir kere 42 dakikalık gta sa dayz izlemiştim ama çok küfür vardı
![]()
Tamam daJavascript artık tarayıcıların çoğunda yüklü zaten.
Tarayıcıda yeni bir özellik istiyorsan bunu Opera'ya bildirmen lazım.
Film için değil, turbobit uploaded letibit vs geri sayımlı siteler için istedimo zaman youtube'dan izle hemen hemen her film orda var dracula karaprens bile ben zamanında sağ salim'i izlemiştim gt-s5270k ile...