MustafaKlkn7
Öğrenci
Öncellikle selamlar yeni bi telefon aldım samsung j7 prime imeisi 30 gün içersinde kapanacak mesajı aldım evdeki eski telefonlarımdan birinin imeisini alsam attırsam telefonuma android güncelleme gelirmi
Gelebilir. E devletten tekrar bir IMEI kaydı oluşturmayı denemelisin.Öncellikle selamlar yeni bi telefon aldım samsung j7 prime imeisi 30 gün içersinde kapanacak mesajı aldım evdeki eski telefonlarımdan birinin imeisini alsam attırsam telefonuma android güncelleme gelirmi
Kendi imeimi oluşturabiliyormuyumGelebilir. E devletten tekrar bir IMEI kaydı oluşturmayı denemelisin.![]()
Evet 150 lira civarı bir parayaKendi imeimi oluşturabiliyormuyum
Hmm o zaman başka bi telefonun imeisini atsam güncelleme gelirmi ya 150 liram yokturEvet 150 lira civarı bir paraya
Kesin bir şey söylemeyeğiz.Hmm o zaman başka bi telefonun imeisini atsam güncelleme gelirmi ya 150 liram yoktur
ben gelir diye biliyorum çünkü o ülke romuna bağlı olması lazım ama kesin değil.Hmm o zaman başka bi telefonun imeisini atsam güncelleme gelirmi ya 150 liram yoktur
Telefoncuyum net bilgi gelmeezÖncellikle selamlar yeni bi telefon aldım samsung j7 prime imeisi 30 gün içersinde kapanacak mesajı aldım evdeki eski telefonlarımdan birinin imeisini alsam attırsam telefonuma android güncelleme gelirmi
Offf uyuşmuyor tel gitti desene o zamanTelefoncuyum net bilgi gelmeez
Edvletten pasport kaydı yaprsan gelir
Bide knk mesjaa bak ordaki imei ile senin imeilin uyuşuyomu *#06# yaprak kendi imei bakabilirisn
Eğer uyuşmuyosa sıkıntı yok kapnamaz![]()
Knk hayır uyuşmuyosa bişey olmaz kapanmaz iyi bişeyOfff uyuşmuyor tel gitti desene o zaman
Bazen e devlet yanlış imei başka nımaralara atabilioyr kapanmazKnk hayır uyuşmuyosa bişey olmaz kapanmaz iyi bişey![]()
Çift hatmıPardon uyuşmuyor yazmışım ? uyuşuyor ikiside
Çift hatÇift hatmı
---- Mesajlar birleştirildi ----
Eğer tel çift hatsa kullan kapınınca diger sim2 tak 4 ay daha kullarsın en az sonrası Allah Kerim ?
Ozmana kadsr gelen güncellemelri yaparsın ardından atarsın imei
Spot reisTel i orjinal ve sıfır mı aldınız eğer öyle aldıysanız değişim olur
Eğer bir telciden garantisiz aldınsan cihaz spot veya kaçaktır
O kaçak sayılıyor imeil kaydı yaptıramassın yeni imeil attır eski akıllı telinSpot reis
Güncelleme gelmiyormuş öyle yaO kaçak sayılıyor imeil kaydı yaptıramassın yeni imeil attır eski akıllı telin
Spot cihaza verilen paha boşa giderPiyasada çok fazla kaçak telefon var.
Ben de J7 Prime alacaktım ama satıcıya orijinal Samsung IMEI mi diye sorunca adam "J7 Prime'larda yazılım hatası var. Geri gönderiyoruz." deyip satışı iptal etti. Belki de doğrudur, bilemiyorum.
Ben de gittim 730TL'ye Vestel Venüs V4 aldım.
Her işimi görüyor, hiçbir sorunu yok, güzel telefon, garantisi de süper!
Benim için telefon amaç değil, araçtır...