- Reaksiyon puanı
- 1,323
arkadaş fiyat sormuşBölüm başlığına bakın bakalım 2. el mi yazıyor? Bir daha olmasın.
arkadaş fiyat sormuşBölüm başlığına bakın bakalım 2. el mi yazıyor? Bir daha olmasın.
Söyleyip geçin o zaman şu kadara ver alayım demeyin. Ticarethane değil burası.arkadaş fiyat sormuş
1600 eder, o adam gibi yaz fiyatınıHUAWEI P10 lite telefonumu satacağım telefonun hiçbir hasarı yok, internette 1600 TL ye satan gördüm, bana biraz fazla geldi, sizce 1000 TL bu telefon için az mı yoksa çok mu, satıcağım kişi telefon ile sadece WhatsApp ve arama kullanıcak.
?adam gibi yaz
yani 1600 tlye satan adam gibi gibi
yazyani 1600 tlye satan adam gibi gibi
Yazımın neresinde sıkıntı var acaba?1600 eder o adam gibi yaz
1600 eder,o adam gibi yaz fiyatınıYazımın neresinde sıkıntı var acaba?
Ne diyorsun anlamıyorum, gerek te yok zaten, arkadaşlar yardımcı oldu 1250 TL ye Terzi ye satıcağım1600 eder,o adam gibi yaz fiyatını
Adamın o kadar verecek durumu yok, yoksa zaten benim teli istemezdi1200 koyarsanız adam indirim vs der düşürür.Sen 1800 de adam 1500 e kadar düşsün sonra düşürtme
Durumu yoksa sizin dediğiniz gibi yapınAdamın o kadar verecek durumu yok, yoksa zaten benim teli istemezdi
Senin gibi ölücüler her yerde olmak zorunda mı ya800 900 eder. Acil satman lazımsa 650 vereyim.
donanımhaber ölücüsü gelmiş800 900 eder. Acil satman lazımsa 650 vereyim.
Hoş gelmiş sefa gelmişdonanımhaber ölücüsü gelmiş
hoş gelmemiş boş yapmaya gelmişHoş gelmiş sefa gelmiş
hoş gelmiş boş bulmuş. Teklif verdik boş boş eleştiriyorsunuz.hoş gelmemiş boş yapmaya gelmiş
aynen ölücülük yapan sensin biz boş eleştiriyoruzhoş gelmiş boş bulmuş. Teklif verdik boş boş eleştiriyorsunuz.
ben bir teklif verdim. Teklif vermemde eleştiilecek birşey görmüyorumaynen ölücülük yapan sensin biz boş eleştiriyoruz
Adamımu kazıklıycan800 900 eder. Acil satman lazımsa 650 vereyim.
Tamam da burası ticaret platformu değil, bu bile eleştirikebilecek bir şey, bunu bırak verdiğin fiyat gerçekten çok düşük, neyse kavgayı bitirin konuyu kapatın, satıcağım adama 1250 ye satıcağım dava kapanmıştır.ben bir teklif verdim. Teklif vermemde eleştiilecek birşey görmüyorum
Fiyat istemişsin verdim. Bunda eleştirilecek bir şey yok. Kibarca teklif verdim ister kabul et ister etme.Tamam da burası ticaret platformu değil, bu bile eleştirikebilecek bir şey, bunu bırak verdiğin fiyat gerçekten çok düşük, neyse kavgayı bitirin konuyu kapatın, satıcağım adama 1250 ye satıcağım dava kapanmıştır.