Telefonumu nasil saguk tutabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Qenzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qenzi

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Arkadaşlar oyun oynayan biriyim oppo 5s im var , normal kullanimda kaplı neredeyse hiç isinmiyor yani buz gibi değil ama ılık da deyil telefonu yeni aldığımda kılıflı oyun oynadım ısındı korkutum yeni diye oyunu kapadım kılıfı çıkarıp tve nin altına koydum soğudu sonra bide klifsiz oynadım ılığın 2 tık üstü gibi .telefonun heryeri ateş gibi ama arkasını çevirip baktığımda her tarafına ılığın biraz üstü ama ben bide çok sicaklayan birisiyim vücut isimlada ısıtıyor olabilirim bu sıkıntıyı nasıl çözucez 2 ısınmasını nasıl engellicem fan alıyım dicemrde fan yok yani ısınmasını engellicek bir çözüm lazım,

claritycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadas bizim gibi kullanmamıs ailenden gizli geceleri buzdolabının kapağında oynamak'da hoş oluyor. pubg aralarında dolaba koyaiblirsin. Ayrıca serin gecelerde balkonda oynayailbirsin yada candan ellerin dısarda oynayabilrsin.

Armeda2010

Premier Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
5

Qenzi

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Gerek yok saguk tutmaya zaten sıkıntı çıkacak kadar ısınırsa korumaya alıyor kendini kapatıyor. Ellediğin yerler işlemcinin olduğu yerlerdir o yüzden elinle sıcak hissetmişsindir.
Hafif ısınıyor ama hiç isinmasin öyle istiyorum soğuk olsun istiyorum ablamın a 10 u var 2 saattan fazla oynasan isinmiyor benimki de ısınmasın buz gibi olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadas bizim gibi kullanmamıs ailenden gizli geceleri buzdolabının kapağında oynamak'da hoş oluyor. pubg aralarında dolaba koyaiblirsin. Ayrıca serin gecelerde balkonda oynayailbirsin yada candan ellerin dısarda oynayabilrsin.
Tel dağ yeni hiç buz dolbina koyama acırim ama kapağını açıp yanında oynarım mesela araba da fanı açmaya gerek yok zaten 80 den itibaren efsane oluyor fanı dibine tut bak ısınıyormu ama uzun yolda yapılır bu şehir içinde bu o tarafa bu bu tarafa insanın feleği sasiyor ?

Dolaba koyarsa nemlenmeden cihazı bozar
Doğru

Sıcaklıklar normaldir oyun sırasında tabi oyuna göre değişir her telefon ısınır..
Tabiki de

delikli telefon kılıfı kullanabilirsin ısıyı dışarıya atmasına yardımcı olur yada fanlı oyun kolları var onlardan deneyebilirsin örnek resimlerini paylaşıyorum.
İlk link telinden uygun fiyat satan varmı,?

Telefonu buzdolabına koymak zarar verir, en iyisi fanlı bir konsol bulman olur.
Bulamıyorum yardımcı olur musun uz?

Urfada dolaba atıyorduk telefonları o sıcakta laptoplar zaten çalışmıyor :D
Zararlı ama pratik çözüm?

Son düzenleme:

Armeda2010

Cezalı
Reaksiyon puanı
5
delikli kılıf şuan bende bulamıyorum samsung A3 2016 kullanıyorum. sanırım salgından dolayı çinde üretim durdu yada çok yavaşladı. malum bir çok şey çinden geliyor bize ondan galiba bulunmuyor

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bunlar işini görür belki

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Bunlar işini görür belki

Evet bunlardan biri işini görecektir. Eğer daha iyisini istersen Baseus un birtane fanlı konsolu var ama 200 lira cıvarı falan

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Gerek yok saguk tutmaya zaten sıkıntı çıkacak kadar ısınırsa korumaya alıyor kendini kapatıyor. Ellediğin yerler işlemcinin olduğu yerlerdir o yüzden elinle sıcak hissetmişsindir.
Benim lenovo k5 plus sürekli öyle yapıyordu rahmetli

Evet bunlardan biri işini görecektir. Eğer daha iyisini istersen Baseus un birtane fanlı konsolu var ama 200 lira cıvarı falan
O paraya 2. el buzdolabı alır içinde oynarım :D

Reaksiyon puanı
6,396

Armeda2010

Cezalı
Reaksiyon puanı
5
200 liraya buz dolabı almak çözüm değildir. dolabın yakacağı elektirik miktarı faturanıza yansıyacaktır. ayrıca uzun süre kapağı acık kullanacaksınız önünde oturacaksınız falan dolabın motorunu falan bozacaksınız 500 lira falan motor parası cıkacak. mantıklı düşünmenizi öneririm

Armeda2010

Cezalı
Reaksiyon puanı
5
biraz el beceriniz varsa birazda eletronik bilginiz varsa bilgisayarcıdan falan küçük fan alıp telefon kılıfına monte edin powerbank ile yada şarj aleti ile çalıştırın serinlesin. yada hazır olan fanlı oyun kollarından alın 50-100 tl civarında bulabliyorsanız delikli kılıf alın bedavadan serinlemesine katkı sağlayacaktır veya kılıfsız kullanın oyun oynarken.

Qenzi

Asistan
Reaksiyon puanı
44
delikli kılıf şuan bende bulamıyorum samsung A3 2016 kullanıyorum. sanırım salgından dolayı çinde üretim durdu yada çok yavaşladı. malum bir çok şey çinden geliyor bize ondan galiba bulunmuyor
Olabilir tel de çin malı :D

Bunlar işini görür belki

Aynen param olursa almayı düşünüyorum güzele benziyor

Ben pc fanı takmıstım.
Bende PC soğutucu vardı çift fanli çok iş görüyordu hiç isinmiyor du diyer tabletim ama onu tel in arkasına mont etmek için işlem yaptım fanı bozdum ondan sonra telefon geldi işte pişman lığın dibi abi ya :(

biraz el beceriniz varsa birazda eletronik bilginiz varsa bilgisayarcıdan falan küçük fan alıp telefon kılıfına monte edin powerbank ile yada şarj aleti ile çalıştırın serinlesin. yada hazır olan fanlı oyun kollarından alın 50-100 tl civarında bulabliyorsanız delikli kılıf alın bedavadan serinlemesine katkı sağlayacaktır veya kılıfsız kullanın oyun oynarken.
Arkasında parmak izi var sıkıntı olurmu?

Son düzenleme: