Telefonumu değiştireceğim yardım.

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar,

Artık telefonumu değiştirmek istiyorum. Şuanda iphone 5 kullanıyorum. Benim düşüncem iphone 6 olmuştu fakat sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum. Sizce iphone 6 almalımıyım ? Yada sizin önerileriniz nelerdir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.. :rolleyes:

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Hep Armut Yenmez birazda Başka şey dene.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende m8 var çok memnunum ama iphone 6 istiyorsan alabilirsin gayet güzel telefon ben ios sevmediğim için almadım yoksa alınacak telefonlardan bi tanesi ama bence bir süre daha bekle yeni telefonlar cıkıyor onlarada bakabilirsin

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
ZeNFoNe 2 Daha iyi oyun ve kamera performansı var işini görür 1-2 yıl

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Merhaba arkadaşlar,

Artık telefonumu değiştirmek istiyorum. Şuanda iphone 5 kullanıyorum. Benim düşüncem iphone 6 olmuştu fakat sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum. Sizce iphone 6 almalımıyım ? Yada sizin önerileriniz nelerdir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.. :rolleyes:
5-6 ay daha idare et , yeni nesil İphone' u al. Hep armut yeme diyenlere de sözüm şu. Armudun tadı hep aynıdır , son kullanma tarihi geçmiş çikolataya veya şekere benzemez :mrgreen:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İphone ile başlamışsın öyle devam etmeni öneririm. Bütçe sıkıntın yoksa yeni çıkıcak iphone'u beklemeni öneriyorum, bütçe ve süre sıkıntın varsa 6 yada 6+ almanı öneririm.

Bunların haricinde önerebileceğim android telefon olarak Z3 var.

ahmetcim

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
iphone candır. Iphone kullanıp başka bir telefona geçenler kolay kolay memlun olmuyorlar..

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Samsungtan iphoneye geçtim ve çok memnunum. İphone de kalmayı düşünüyorum. İphone 7 çıkacakmış 2016 da onu bekleyeceğim. İphone 7 yi araştırdım biraz gelişi muhteşem olacak.. Yorumlarınız için teşekkürler..

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Iphone 5 seni 6s'e kadar idare edecektir. Beklemeni öneririm.