Telefonumla modeme bağlanamıyorum

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
An itibari ile tp link modeme bağlanamıyorum, şifreyi girsemde bağlanıp 2 saniye sonra atıyor, diğer modemlere bağlanıyorum ve diğer cihazlar benim bağlanamadığım modeme bağlanıyor. Telefonum xperia z

Başka yerde modeme bağlanmışdım eve geldiğimde kendi modemime bağlandığımda sorun oluşdu, modem arayuzunden CHANNEL auto değişip 11 yapdım, parola değişdim ama duzelmedi, mac adresi ile çöze bilirmiyim?

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
çok enteresan xperia z bende de var tüm modemlere sorunsuz bağlandım bu zamana kadar. ancak kanal 1 yap öyle dene mac adresi ile bir alakası yok. telefonu acıp kapa veya modemin kanallarını değiştir kanal 1 ve kanal 6 yap
eğer olmazsa şifreleme olan kısmını değiştir modemin

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Modemi resetledim yeniden kurdum, kanalları tektek denedim, hatta arayuzdeki enabled disabledleri de denedim çıldırmak uzereyim saatlerle uğraşıyorum ama çözemiyorum, mac adresiminle bağlanabilirim duşunuyorum ama olayın mantığını bilmiyorum orda 5 tane adres yeri var bilemiyorum, bağlanıyorum bağlanıyor ama 2 saniye sonra yine atıp bağlanmamı istiyor böyle devam

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sorun telefondanmı modemdenmi kaynaklı bilemiyorum, modeme diğer cihazlar bağlanıyor, telefon da diğer modemlere bağlanıyor,, sorun hangisinde olabilir

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O kadar ayrintisini bilmem ama sonuc muhtemelen modemden kaynakli bazı modemler tellerle uyumsuz oluyor. Modem markanizi degistirip deneyin bir de

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Modeme dune kadar bağlanıyordu ama akşam eve geldiğimde bağlanmayı denedim bağlanıp 2 sanieye atıyor, dışardayken başka modeme bağlanmıştım,

Web yapdım olmadı

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Guvenlik anahtarını kapatsamda bağlanmıyor, wps olarakta bağlanmıyor çare yok sanırım

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dns ayarlarından olabileceğini duydum ama DNS hakında bilgim yok, telefona göre değişirmi değişmezmi bilemedim

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdi olayı kısmen çözdum, saatlerdir uğraşıyorum ve tum sitte vb videoları baktım ama ortak çözumu bulamadım, ama yinede wifi kopuyor 10 dakika arayla,, parolayı girdiğim an wifi bağlanıp 2 sanieye atıyordu, bağlanan an telefonu kapadım açdım şimdi olay böyle

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benimde internet modemde var gözüküyor masaüstü kablolu bağlantı sıkıntısız ama telefonda bazen sürekli web sayfasının yüklenmesını bekliyorum modemi resetliyorum düzeliyor.Ertesi gün yine aynı sorun :glare:

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] eğer benim telefonda böyle yaparsa artık değirtirmeğe yönelirim, martda ps 4 alacaktım ama sırf bu yuzden note 3 veya şans işi 4 alacağım galiba, tabii sorunu tam çözersem gerek kalmaz yarın tamircilere yönelmek ilk işim

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Belki de yeni modem alırım, pek anlamam modemden ama uygun fiyatlı kaliteli modem varmı bildiğiniz en uygun fiyatlı

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdi telefonu formatladım ve olay tamamen çözüldü gibi duruyor, Wifi bağlandı şimdilik sorunu çözdüm gibi

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet sorun telefondaymış

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bende de Airties air 5341 modemde durmadan çıkıyordu wifi ağından, gelen son 0.283 güncelleme ile sorun çözülmüştü.

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun telde oluyor c6-00 kullanırken basıma gelmişti formatla çözüldü

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet olay başıma ilk kez geldiği için çözememişdim, format en son aklıma geldi, hem şu aralar teknolojiyle aram bozuk, ps yere duşdu hdd yeri boşaldı kalem sıkışdırdım oraya şimdi duzeldi)) , ps koluna meyva suyu dökuldu R2 R1 hala basınca yapışıyor, diğer kolu açtım toplayamadım) ve bir sürü olaylar var şu aralar nedense