Telefonuma internetsiz program nasıl yükleyebilirim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar telefonuma marketten uygulama yüklemek istiyorum.bunun ıçın apkınstaller yükledim.fakat marketten bılgısayarıma ındıremıyorum.direk telefona yüklenıyor.ne yapmam lazım

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
bu programı nasıl kullanacaz?

telefona apk dosyasını nereye yükleyıp nasıl çalıştırcaz
Daha önce hiç apk kurmadin mi yav. İndireceksin sonra telefona atacaksın, üstüne basıp kuracaksın bu kadar.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ordan birşey anlamadım

Daha önce hiç apk kurmadin mi yav. İndireceksin sonra telefona atacaksın, üstüne basıp kuracaksın bu kadar.

yok yav daha önce hiç apk kurmadım.telefonda hangi dosyaya atacaksın.rastgele attığımda teelfonumda gözukmuyor.DCMI klasörüne yani fılm,resım attığım yere göndersem kurabilirmıyım.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Es file programını indir. Dosya yöneticisidir. Hafıza kartındaki dosyaları görmeni sağlar. Google play den indiriceksin. Programı kurduktan sonra , apk leri hafiza kartina at illa bi klasöre tmak istiyosa Apk diye klasör aç onun içine at. Sonra Es file programina gir apk klasörünü bul içindeki apk dosyasına tıkla gerisini yap artık

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Es file programını indir. Dosya yöneticisidir. Hafıza kartındaki dosyaları görmeni sağlar. Google play den indiriceksin. Programı kurduktan sonra , apk leri hafiza kartina at illa bi klasöre tmak istiyosa Apk diye klasör aç onun içine at. Sonra Es file programina gir apk klasörünü bul içindeki apk dosyasına tıkla gerisini yap artık

telefonumda apkınstaller diye prtogram var.onda da yüklü programlar gözüküyor.ama telefonumu bılgısayara bağladığımda bu klasör gözukmuyor ve nereye atacağımı bılmıyorum

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tamam şöyle yap .. Telefonu bağla bilgisayara hafıza kartına gir , herhangi bi isimle klasör aç , apk dosyalarını açtığın klasorun icine at. Buraya kadar hersey tamam mi. Bilgisayardan cikar telefonu ve " Es Dosya Yöneticisi " isimli uygulamayı google playden indir. Program yuklendiginde aç programi ve apk dosyalarini hangi klasore attiysan ordan bul ve yukle. Apk installerdan yaparsan , yuklenen uygulamalar sekmesinde duruyodur ekran

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Tamam şöyle yap .. Telefonu bağla bilgisayara hafıza kartına gir , herhangi bi isimle klasör aç , apk dosyalarını açtığın klasorun icine at. Buraya kadar hersey tamam mi. Bilgisayardan cikar telefonu ve " Es Dosya Yöneticisi " isimli uygulamayı google playden indir. Program yuklendiginde aç programi ve apk dosyalarini hangi klasore attiysan ordan bul ve yukle. Apk installerdan yaparsan , yuklenen uygulamalar sekmesinde duruyodur ekran

oluşturduğum yenı klasörü apk dosyalarının olduğu yere mı atayım?apk dosyalarının olduğu yer neresı,nereye kaydedilıyor onu bılmıyorum.daha önce telefonumda wifi bağlantısı yada normal internet olduğunda direk telefondan google playden ındırıyordum.nereye kaydedılıyor onu bılmıyorum
sadece bılgısayardan film ve muzık atabılıyorum.filmlerı de DCIM +100ANDRO yazan klasörlere ,müzıklerı de musıc yazan klasöre yukleyerek kullanıyorum

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Internetten bilgisyarina indirdigin apk dosyasini hafiza kartinda bi klasor acip o klasore aticaksin apk dosyalarini.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@beyzabetül sanırım senin sorununu buldum. Ayarlar>Güvenlik kısmına girip '' Bilinmeyen Kaynaklar '' ( Play Store dışındaki kaynaklardan uyguluma kurulmasına izin ver ) açıklamalı bi seçenek olucak , ona ''Tik'' işareti koyucaksın seçili olucak yani. Önce böyle yap bakalım. Bide telefonun markası nedir ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kg1Y13.jpg

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Internetten bilgisyarina indirdigin apk dosyasini hafiza kartinda bi klasor acip o klasore aticaksin apk dosyalarini.
söylediğin gibi yaptım.sonunda oldu.çok teşekkürler

Forumda da var programın anlatımı. Programı kullanarak indirip telefonuna attığın uygulamaları herhangi bir dosya Yöneticisi kullanarak kurabilirsin. (X-plore'yi kullanabilirsin)
appınstaller programı işimi gördü.önerin için teşekkürler
@beyzabetül sanırım senin sorununu buldum. Ayarlar>Güvenlik kısmına girip '' Bilinmeyen Kaynaklar '' ( Play Store dışındaki kaynaklardan uyguluma kurulmasına izin ver ) açıklamalı bi seçenek olucak , ona ''Tik'' işareti koyucaksın seçili olucak yani. Önce böyle yap bakalım. Bide telefonun markası nedir

bu söylediğini yapmadan da program kurulmuyordu.telefonum sony ericson neo v.bilgilendirme için teşekkürler

arkadaşlar burdaki sorunuma da bir çözüm bulursanız çok memnun olurum.iyiki varsınız

http://forum.shiftdelete.net/sony/360656-telefonumda-antivirus-lisansi-etkinlestirme-hatasi.html