Telefonum Suya Düştü Ekran Gidiyor

oliverbird

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsun galaxy a10 2 aylık telefonum 2 gün önce suya düştü.
Hemen kapatıp pirinçte beklettim. Actığımda her sey calışıyordu. Hopörlör soket kulaklık girişi kamera hasarsızdı ama ekranda lekeler vardı. Tamirciye gösterdim, temizlenebilir dedi. Bugün tamire verecektim ama ekran çizgi çizgi olmuştu.
Elimde olsa şuan tamire vereceğim ama şöyle bi sıkıntı var kurban baramı tatiline girdi her yer.
Şimdi sormak istediğim şu telefonu tatilden sonra tamire versem kurtarma şansım olur mu? Ekranı değiştirmek yeterli mi?
(Ekran hala çalışıyor ama gittikçe kötüleşiyor, telefonun kendisini bozar mı?)

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
Evet su git gide çalışan aksamları bozabilir ve ekran yanıklarına sebep olabilir. Sağlam bir şekilde tamir edilmesi gerek hemen.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Ver tamirciye onda kalsın zaten rica edersin aldığı gibi kurutma filan yapar öteki türlü sende kalırsa bozulma ihtimali var.

Emre:)

Doçent
Reaksiyon puanı
403
Arkadaşın dediği gibi kapat telefonu pirince tut kullancam diye uğraşma, iyice bozarsın.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Samsun galaxy a10 2 aylık telefonum 2 gün önce suya düştü.
Hemen kapatıp pirinçte beklettim. Actığımda her sey calışıyordu. Hopörlör soket kulaklık girişi kamera hasarsızdı ama ekranda lekeler vardı. Tamirciye gösterdim, temizlenebilir dedi. Bugün tamire verecektim ama ekran çizgi çizgi olmuştu.
Elimde olsa şuan tamire vereceğim ama şöyle bi sıkıntı var kurban baramı tatiline girdi her yer.
Şimdi sormak istediğim şu telefonu tatilden sonra tamire versem kurtarma şansım olur mu? Ekranı değiştirmek yeterli mi?
(Ekran hala çalışıyor ama gittikçe kötüleşiyor, telefonun kendisini bozar mı?)

Garantiye yollayın cihazı

Eğer başka bir telefoncuda içini açtırırsanız garanti iptal olabilir.

Reaksiyon puanı
143
Zaten şuan cihaz garanti dışı. Sadece servise gidince sıvı temaslı denilecek ve parça değişim fiyatları verilecek.

Dışarda yaptırır ve sorun devam ederse... Ardından servise gittiğinde de yetkisiz müdahale diyecektir. Yani iki seçenekte malesef ücretli. Ben servisin vereceğe ücrete göre dışarda yaptırıp yaptırmamaktan yanayım.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Zaten şuan cihaz garanti dışı. Sadece servise gidince sıvı temaslı denilecek ve parça değişim fiyatları verilecek.

Dışarda yaptırır ve sorun devam ederse... Ardından servise gittiğinde de yetkisiz müdahale diyecektir. Yani iki seçenekte malesef ücretli. Ben servisin vereceğe ücrete göre dışarda yaptırıp yaptırmamaktan yanayım.

Suya dayanıklılık var sanmıştım telefonda. Yokmuş. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.