Telefonum Çok ısınıyor.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Selam arkadaşlar benim telefonum Samsung J7 Pro önceden Android 8.1 idi sanradan Android 9 yaptık ama bu sefer çok ısınma oluyor neden yani telefonda 3gb ram var bide neden çok ısınıyor anlamadım.
Şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bende J7 core vardı 2gb ramlı o bile çok ısınma yapmıyordu oda Android 9

zuzuwomen

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
19
servisle konuştunuz mu konuyu merak ettim?

Reaksiyon puanı
6,371
Çok çok çok normal. Güncel android sürümleri için 3 gb ram zaten az ve telefon eskidi artık. Ayrıca j7 pro için de android 9 optimize edilmediği için çok ısınması normal. Yani kısaca
- Android 9 j7 pro'ya optimiza edilmediği için ve diğer bahsettiğiniz telefon için de optimize olmadığı için
- Ram diğer cihazda ve j7 pro'da yeterli olmadığı için yani sürekli ram dolu olduğu için
- Cihaz eskidiği için
Isınması çok çok çok normal. Yani servislik bir şey yok. Servise götürmenize gerek yok.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Çok çok çok normal. Güncel android sürümleri için 3 gb ram zaten az ve telefon eskidi artık. Ayrıca j7 pro için de android 9 optimize edilmediği için çok ısınması normal. Yani kısaca
- Android 9 j7 pro'ya optimiza edilmediği için ve diğer bahsettiğiniz telefon için de optimize olmadığı için
- Ram diğer cihazda ve j7 pro'da yeterli olmadığı için yani sürekli ram dolu olduğu için
- Cihaz eskidiği için
Isınması çok çok çok normal. Yani servislik bir şey yok. Servise götürmenize gerek yok.

Tamam cihaz eskimiş olabilir bu cihaz çıkışı 2017 tarihlerinde benim merak ettigim Samsung J7 Core Android 9 da ısınmıyor hemde 2gb rama sahip ama J7 Pro ısınıyor birde j7 pro 3gb ram var yani

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
kardeşim bendede aynı sorun var bu video senin işine çok yarar link reklamlı kusura bakma öbür türlü telif geliyor açılmıyor reklamı geç dersen açılır umarım işine yarar kardeşim Cep Telefonunuzun Aşırı Isınmasının Sebepleri ve Çözümleri - YouTube
Saol vidio için ama bunları biliyordum zaten :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ben 25 dk oyun oynadım ve telefon sıcaklığı 38 °C dir. Sizce normal mi ?

Son düzenleme: