Telefonum çok ısınıyor

Reaksiyon puanı
768
Arkadaşlar İphone 5S kullanıcısıyım telefonun ömrünün bittiğini biliyorum ancak genede saçma sapan bir şekilde ısınıyor bir nebze olsun telefonun daha serin çalışması için neler yapabilirim?

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Arkadaşlar İphone 5S kullanıcısıyım telefonun ömrünün bittiğini biliyorum ancak genede saçma sapan bir şekilde ısınıyor bir nebze olsun telefonun daha serin çalışması için neler yapabilirim?
Oyun oynarken mi yoksa internette dolaşıyorken mi telefon ısınıyor ?

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Isınmadan kastın nedir? Tüm kasa normal işlemlerde bile aşırı derecede ısınıyorsa sorun var demektir. Ama oyun oynarken ya da yüksek güç tüketimi gerektiricek şeylerde işlemciye dokunup sıcak diyorsan olay başka.

Debug

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Isınması normaldir bence ama bir bakımada ne zaman ısınıyor ne kadar ısınıyor bunlarda önemli.

Son düzenleyen moderatör:

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
iPhone 5s'i çok uzun zaman önce kullanmış birisi olarak söyleyebilirim, iOS 11'den sonra telefon telefon olmaktan çıktı, SHSH kayıtsız iOS 10.3.3'e downgrade ederseniz cihaz bir nebze de olsa rahatlar, fakat bu işlem için bir Mac'e ihtiyacınız var.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Batarya olabilir. Bataryanın değişim zamanı geldiyse o da çok etki ediyor. Cihazı aşırı ısındırıyor.

Reaksiyon puanı
8,191
Günlük kullanımda bile ısınması normal şu anda. Havalardan dolayı ısınıyor biraz da. Mart Nisan ayında ısınmayan telefon şu an aynı kullanımda alev atıyor resmen.

Reaksiyon puanı
768
Isınması normaldir bence ama bir bakımada ne zaman ısınıyor ne kadar ısınıyor bunlarda önemli.
Dün mesela iyice gitmiş şarja takmama rağmen şarjı %10'lara düşmüş ve ısınmış kimsenin telefonu kullanmadığına da eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 5s'i çok uzun zaman önce kullanmış birisi olarak söyleyebilirim, iOS 11'den sonra telefon telefon olmaktan çıktı, SHSH kayıtsız iOS 10.3.3'e downgrade ederseniz cihaz bir nebze de olsa rahatlar, fakat bu işlem için bir Mac'e ihtiyacınız var.
Acaba direk jailbreak'mi yüklesem telefona bazı arkadaşlarım çok tavsiye ediyor ama daha önce hiç yapmadığım bir işlem

EmirCaliskan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

merhaba ben şöyle söyleyeyim telefon eski olduğu için içindeki havalndırma sistemi çalışmıyor olabilir eğer bütçeniz var ise daha iyi telefonlara göz atabilirsiniz eğer bütçeniz yetmezse bazı telefoncularda o havalandırma sistemini değiştirebiliyor umarım yardım edebilmişimdir

Reaksiyon puanı
6,371
Serin çalışması için hiç bir şey yapmayın çünkü işe ne yaparsanız yapın yaramaz. Ve acilen o telefonu bırakın çünkü bataryası aşırı ısıdan yüzünüze patlayabilir.

Mustafa Ertek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Ben şuan İPhone 5S kullanmıyorum ama elimde bir İPhone 5S var kullqnmasamda denedim sizin için günlük işlemlerdede ısınıyor artık yapacqk bir şey yok o cihaz için çözüm için yani çok zamanınızı harcamayın derim