Telefonum Açılmıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefona rom yüklüyordum odimde re-partition seçeneğini seçili unutmuşum telefon açılmıyor şimdi resimdeki ekran çıkıyor öyle kalıyo. telefonda 3 tuş sorunu yok ama anlamadığım bi şey var download mod açılıyo recovery mod açılmıyo gene aynı ekran geliyo telefonum birck mi olmuş ne yapmalıyım ????? :S

http://img845.imageshack.us/i/cimg0149.jpg/ :crying:

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sanırım yazılımını yeniden yükletmen gerekicek garantisi vardır umarum.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefon yurtdışından geldi uluslararası garantisi varmı bilmiyorum yoksa ücret karşılığımı yapılıyor ?

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tekrar download moda alıp yazılımı tekrar yükle panik yapmana gerek yok tlfon bozulmuş diil sapasağlam duruyo:)

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Samsung u bilmem ama nokiada yazılımsal sorun olduğu zaman flash atıyordum telefona ilk günki gibi oluyordu :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bi telefoncuya götür hallederler ufak bi sorun gibi gözüküyor.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
malesef yapmaya çalışırken full break oldu :( istanbul içinde yaptırabileceğim bi yer varmı bildiğiniz ??

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu arada telefonu download moda alan dirençli devreler var onlardan alıp şansını deneyebilirsin serviste anakartı değiştirip çok para isteyebilirler

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Kadıköy'de Yazıcıoğlu is haninda electropower'a yaptirabilirsin Avrupa yakasında dogubank ikinci katta tamir yapan yerlere de gorurebilirsin

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu işi yapmak için bi alet varmış onun adı nedir gittiğim telefonculara direk soriyim bu aletten varmı diye anca onlar yapabilirler sanırım. 200 $ civarı bişey diyolardı

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Teknik servislerin telefonlara özel boxlari oluyor kolayca yazılım güncelleme yapıyorlar. Ev kullanımı için satın almaya gerek yok kesinlikle.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende teknik servise verdim yurtdisi cihazi oldugu icn yapamiyoruz falan dediler geri verdiler cihazi bi rivayete gore samsunga fatura edemedikleri icin yapmiyolar ama masrafini karsilamamiz gerekiyoraa karsilariz hala anlamis degilim. Ariza hakkindada bi bildimiz yok bize sadece cihaz acilmiyo dediler teknikmi yoksa yazilimsalmi anlamadim

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon hc acilmiyorki bunlari yapamam
telefon su anda olu hic biseye cevap vermiyor. Birde telefon yurdisindan geldi telpa ilgilenirmiki bununla?

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim bildiğim samsungun türkiye distribütörü c5. Sitesinden servis noktalarını bulabilirsin.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok telpa fln degildi samsungun kendi servisine goturdum ordans geldi bu cevap hala ne yapicagimi bilmiyorum tek tek telefoncumu dolasicam yapabilirmisin diye?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Telpa veya özgürün dediği gibi c5 ile bir görüş. normal telefon bayiilerinin çözeceği is değil anlaşılan.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam birde onlara bakarim yardimlar icin tesekkurler.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
galaxy s in anakart değişimi gerekiyormuş ne kadara mal olur bu anakart birde nerde yaptırmamı tavsiye edersiniz ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Anakart degisimi pahalı olabilir sen yetkili servislerden birinde yaptırmaya çalış ya da fiyat al?
Daha önce mesajımda yazdığım elektronikcilere de bir götür belki onlar da degisim yapabilirler?

electropower'in Telefon numarası : (0216) 4145268

bir de bildigim tesam computer var yenibosnada sahibi hikmet abi çok yardımsever bir insandır ona da bir danis belki elinden bir şey gelebilir.
http://www.teknolojisatanadam.com/web/default.asp?rsm=141000000000 tel No & adresi yazıyor sitede