Telefon sıfırlandıktan sonra veriler kurtarılabilme imkanı oluyor ya bunu da ortadan kaldırır mı? Diski temizler mi?(Samsunglarda böyle, diğer telefon modellerinde farklı olabilir)
Ayarlardan, genel yönetime gel.
Ondan sonra sıfırlama kısmından bütün fabrika ayarlarına sıfırlayın tıkla.
Eğer söylediğim ayarları bulamazsan;
Recovery kısmına gel. (Telefonu kapat. Genelde ses açma+güç tuşuna basılı tuttuktan sonra telefonunuzun logosu gelecek. Logoyu gördükten sonra güç tuşundan elinizi çekin. Sadece ses açma tuşuna basın. Ve recovery mod. Eğer ses açma olmazsa, ses kısmayı deneyin)
Ondan sonra 'Wipe data/factory reset'e geldikten sonra 'Evet'e basın. Sonrasında yeniden başlatın. Bu kadar basit.
Sıfırlamadan önce verileri yedeklersen daha iyi. Sıfırlandıktan sonra verileri geri getirme ile ilgili bir bilgim yok.Telefon sıfırlandıktan sonra veriler kurtarılabilme imkanı oluyor ya bunu da ortadan kaldırır mı? Diski temizler mi?
Google drive kaydedip gmaili drive ile senkronize halinde kurarsan gelme ihtimali var ama drive kapat ondan sonra zaten fabrika ayarı yapmak demek kalıntı olmadan ilk halinr döndürmek demek. Gmailine yedek kurduysan ve o gmaili kurarsan sadece böyle geri gelme ihtimali var.Telefon sıfırlandıktan sonra veriler kurtarılabilme imkanı oluyor ya bunu da ortadan kaldırır mı? Diski temizler mi?
Gerekli uygulamalar ile yazılımın çoğu kurtarılabiliyor. Bu uygulama ana yazılım içindeki tüm eski dosyaları parçalayıp yok eder. Hard reset'den daha iyiTüm telefon , tablet ve pclerin ayarlarında sıfırlama vardır zaten komple reset atar
Ama Komple Demiş Bazı Uygulamalarım Kalsın DememişGerekli uygulamalar ile yazılımın çoğu kurtarılabiliyor. Bu uygulama ana yazılım içindeki tüm eski dosyaları parçalayıp yok eder. Hard reset'den daha iyi![]()
Yani Hiç Programsız reset at kanka ben 3 kere yaptım ( 1 ayda 1 kere yapmanı öneririm zorunlu değil)Ama Komple Demiş Bazı Uygulamalarım Kalsın Dememiş
Hard reset ile aynı şey zaten. Bu sadece dediğim işlemi yapmayım daha da iyi bir reset imkanı sunuyor. Araştırabilirsiniz.Ama Komple Demiş Bazı Uygulamalarım Kalsın Dememiş
Ben normalde fabrika ayarlarına döndürüyordum telefonu fakat sabit diskte kalıntı kalabiliyormuş. Ve geri döndürülme ihtimali oluyormuş kafama takıldı iyice.Tüm telefon , tablet ve pclerin ayarlarında sıfırlama vardır zaten komple reset atar
Dediğiniz uygulamayı denerim. Bu arada bu uygulama veri mi yazıyor veri mi parçalıyor? Tekrar sıfırlamama gerek kalır mıSıfırlamadan önce İshredder adlı uygulama ile işlem yapınız. Tam sıfırlama işlemi için gerekli...
Ben normalde drive a yedekliyordum. Fakat sabit diskte kalıntı kalıyor deniyor. Böyle bir durum olur mu sizce fabrika ayarlarına döndürüldüğünde.Google drive kaydedip gmaili drive ile senkronize halinde kurarsan gelme ihtimali var ama drive kapat ondan sonra zaten fabrika ayarı yapmak demek kalıntı olmadan ilk halinr döndürmek demek. Gmailine yedek kurduysan ve o gmaili kurarsan sadece böyle geri gelme ihtimali var.