Telefonu Tamamen Sıfırlama

Taylorrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba telefon içinde kalıntı bırakmadan geri döndürülemez şekilde nasıl sıfırlanır?

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
(Samsunglarda böyle, diğer telefon modellerinde farklı olabilir)
Ayarlardan, genel yönetime gel.
Ondan sonra sıfırlama kısmından bütün fabrika ayarlarına sıfırlayın tıkla.

Eğer söylediğim ayarları bulamazsan;
Recovery kısmına gel. (Telefonu kapat. Genelde ses açma+güç tuşuna basılı tuttuktan sonra telefonunuzun logosu gelecek. Logoyu gördükten sonra güç tuşundan elinizi çekin. Sadece ses açma tuşuna basın. Ve recovery mod. Eğer ses açma olmazsa, ses kısmayı deneyin)
Ondan sonra 'Wipe data/factory reset'e geldikten sonra 'Evet'e basın. Sonrasında yeniden başlatın. Bu kadar basit.

Taylorrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
(Samsunglarda böyle, diğer telefon modellerinde farklı olabilir)
Ayarlardan, genel yönetime gel.
Ondan sonra sıfırlama kısmından bütün fabrika ayarlarına sıfırlayın tıkla.

Eğer söylediğim ayarları bulamazsan;
Recovery kısmına gel. (Telefonu kapat. Genelde ses açma+güç tuşuna basılı tuttuktan sonra telefonunuzun logosu gelecek. Logoyu gördükten sonra güç tuşundan elinizi çekin. Sadece ses açma tuşuna basın. Ve recovery mod. Eğer ses açma olmazsa, ses kısmayı deneyin)
Ondan sonra 'Wipe data/factory reset'e geldikten sonra 'Evet'e basın. Sonrasında yeniden başlatın. Bu kadar basit.
Telefon sıfırlandıktan sonra veriler kurtarılabilme imkanı oluyor ya bunu da ortadan kaldırır mı? Diski temizler mi?

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Telefon sıfırlandıktan sonra veriler kurtarılabilme imkanı oluyor ya bunu da ortadan kaldırır mı? Diski temizler mi?
Sıfırlamadan önce verileri yedeklersen daha iyi. Sıfırlandıktan sonra verileri geri getirme ile ilgili bir bilgim yok.

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Google drive kaydedip gmaili drive ile senkronize halinde kurarsan gelme ihtimali var ama drive kapat ondan sonra zaten fabrika ayarı yapmak demek kalıntı olmadan ilk halinr döndürmek demek. Gmailine yedek kurduysan ve o gmaili kurarsan sadece böyle geri gelme ihtimali var.

degurechaff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Sıfırlamadan önce İshredder adlı uygulama ile işlem yapınız. Tam sıfırlama işlemi için gerekli...

degurechaff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Tüm telefon , tablet ve pclerin ayarlarında sıfırlama vardır zaten komple reset atar
Gerekli uygulamalar ile yazılımın çoğu kurtarılabiliyor. Bu uygulama ana yazılım içindeki tüm eski dosyaları parçalayıp yok eder. Hard reset'den daha iyi :)

Vexana Ripper ?

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Gerekli uygulamalar ile yazılımın çoğu kurtarılabiliyor. Bu uygulama ana yazılım içindeki tüm eski dosyaları parçalayıp yok eder. Hard reset'den daha iyi :)
Ama Komple Demiş Bazı Uygulamalarım Kalsın Dememiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama Komple Demiş Bazı Uygulamalarım Kalsın Dememiş
Yani Hiç Programsız reset at kanka ben 3 kere yaptım ( 1 ayda 1 kere yapmanı öneririm zorunlu değil)

Taylorrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Tüm telefon , tablet ve pclerin ayarlarında sıfırlama vardır zaten komple reset atar
Ben normalde fabrika ayarlarına döndürüyordum telefonu fakat sabit diskte kalıntı kalabiliyormuş. Ve geri döndürülme ihtimali oluyormuş kafama takıldı iyice.

Sıfırlamadan önce İshredder adlı uygulama ile işlem yapınız. Tam sıfırlama işlemi için gerekli...
Dediğiniz uygulamayı denerim. Bu arada bu uygulama veri mi yazıyor veri mi parçalıyor? Tekrar sıfırlamama gerek kalır mı

Google drive kaydedip gmaili drive ile senkronize halinde kurarsan gelme ihtimali var ama drive kapat ondan sonra zaten fabrika ayarı yapmak demek kalıntı olmadan ilk halinr döndürmek demek. Gmailine yedek kurduysan ve o gmaili kurarsan sadece böyle geri gelme ihtimali var.
Ben normalde drive a yedekliyordum. Fakat sabit diskte kalıntı kalıyor deniyor. Böyle bir durum olur mu sizce fabrika ayarlarına döndürüldüğünde.