Telefonu Sıfırlayınca Icloud'dan Çıkış Yapılır Mı?

ismetyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar merhaba. Elimde iphone 6s 16 gb var. Ekranın alt kısmının dokunmatiği çalışmıyor ve icloud dan çıkış yapamıyorum. Telefonu itunes üzerinden tamamen sıfırlayıp satacağım. Acaba sıfırlayınca icloud bilgilerinden çıkış yapılır mı yoksa kalır mı?

Umut EY

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Yani direk eski icloud girmiş bir şekilde karşıma getirmez değil mi? Yeni bir hesap girmemi ister yani.
İcloudu girdikten sonra eski iphondan devam et ya da yeni iphone olarak ayarla seçeneklerinden yeni iphome olarak ayarla dersen yeni hesap girmeni ister ya da es geçersin.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Arkadaşlar merhaba. Elimde iphone 6s 16 gb var. Ekranın alt kısmının dokunmatiği çalışmıyor ve icloud dan çıkış yapamıyorum. Telefonu itunes üzerinden tamamen sıfırlayıp satacağım. Acaba sıfırlayınca icloud bilgilerinden çıkış yapılır mı yoksa kalır mı?
J7 telefonumda buna benzer bir sorun yaşamıştım rotation control uygulamasıyla ekranı tamamen ters çevirip yapmıştım deneyebilirsiniz.

ismetyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
J7 telefonumda buna benzer bir sorun yaşamıştım rotation control uygulamasıyla ekranı tamamen ters çevirip yapmıştım deneyebilirsiniz.
Hocam şimdi kendi telefonumda kontrol ettim de sadece google a özel bir uygulama sanırım çünkü ios da hiç çıkmadı öyle bir uygulama.