Telefonu Cebimden Çıkarırken Çıkan Sorun

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar discovery elite kullanıyorum ama telefonu kapaksız yada silikon kılıfla kullandığım da cebimde çaldığı zaman çıkarmaya çalışırken ya açılıyor yada meşgule düşüyor. buna kapaklı kılıf haricinde bir çözüm bulan var mı? sürekli kapaklı kılıfla kullanmak zorundamıyız.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Valla senin bu senin bahsettigin olayın aynisi bendede oluyor biri ario cebimde telefon ses aca kapamaya yada guc tusuna basio benden habersiz sonra ya mesgul atio yada acio bendede s4 var

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Özellikle dar kesim pantolondan Note 3 çıkarmak tam bir eziyet. :(

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kadir neden kız gibi yazıyorsun kelimeleri doğru düzgün yazsana

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yani dokunmatik telefon kullanıcıları olarak bu sorundan kurtulmak için kapaklı kılıfa mahkummuyuz. çağrıları cevaplama yada meşgule almak için de tıpkı tuş kilidinde olduğu gibi şekil (desen) ayarlayabilsek fena olmazdı...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Önce güç tuşuna basıp ekranı kapatıp sonra cebinden çıkarabilirsin :)

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çağrıyı kapattığım olmadı şuana kadar orta kısımdan tutup büyük bir incelikle çekiyorum. Sanırım ustalaştım. Teknoloji neler yaptırıyor insana.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Özellikle dar kesim pantolondan Note 3 çıkarmak tam bir eziyet. :(
Note 3'ü pantolon cebinize sığdırabiliyorsunuz ve rahatsız olmadan taşıyabiliyorsanız tebrik ederim. Ben üç inçlik telefonu bile pantolon cebimde taşıyamam.

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Note 3'ü pantolon cebinize sığdırabiliyorsunuz ve rahatsız olmadan taşıyabiliyorsanız tebrik ederim. Ben üç inçlik telefonu bile pantolon cebimde taşıyamam.
Sadece bisiklet sürerken bazen sorun yaşıyorum. Haricinde bir sorunum yok.
Sizin yine iyiymis hocam cebine sigdiramayanlar var telefonu [emoji1]
[emoji1] En yakın terziye götürüyorsun o çözüyor her şeyi. Şuana kadar sığdıramadığım cep yok. [emoji1]

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende discovery elite var cüzdan kılıf aldım yarım saat sonra geri verdim cebe sığmıyor bayanların el çantası gibi elinde gezdirmek gerek oda beni sıkar kış gelsede mont ceket palto giysek diye bekler oldum... :blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede discovery elite var annem falan aradığında kendisi cebimde açılıyo kadın konusuyo haberim olmuyo klıf dısında bi cözüm yok mu yaa

sanal_birisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google play'de aratma kısmına No Show yazın arama sonuçlarında çıkan arayan kimliği gizlemek NoShow'u yükleyin.Böylelikle hem sizi aradıkları zaman arayan kişi siz istemediğiniz sürece direkt olarak ekranda gözükmeyecek hemde telefonu cepten çıkarırken kendiliğinden açılmayacaktır. Saygılarımla ..