Telefonu Aldim Ama...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Herkes bu konudayken bende bir iki tane soru sorayım :D.
Note II fiyat konusunda S3 gibi olur mu ? S3'ün LTE destekli modeli ne zaman satışa sunulur ? Manisa'ya ne zaman düzgün teknoloji marketi açılır :D?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben bilmiyorum ama bişey paylaşmak istiyorum http://scr.hu/4q0/i3tpq benim açtığım konular neden hep böyle tutuyor anlamış değilim :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkes bu konudayken bende bir iki tane soru sorayım :D.
Note II fiyat konusunda S3 gibi olur mu ? S3'ün LTE destekli modeli ne zaman satışa sunulur ? Manisa'ya ne zaman düzgün teknoloji marketi açılır :D?

Manisaya teknoloji market acılır mı bilemem ama :D Note II'nin 2000 tl civarı olabilecegi kesin gibi ancak S3 gibi düşer mi bilemem cünkü şu an S3 garantili herşeyi tam bir şekilde resmi olarak 1.600 tl civarlarında seyrediyor.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
12 kullanıcı var 3 ü biziz cıkar 9 2 ile çarp 18 at o 1i 8 38+8 46 Mhpnin sallantı dönemi 6yıl cıkar 6 yı 46-6 40 YAPAR !
O 41 değil miydi ? :D

Cm4kM.jpg
:P

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ve patientia her konuda :DD:D

40 dı yavru kurt . Artık ocak dışısın.
:D Ocaklar evleri sıcak tutar :p Başka ocaktamı var :p :p :D Onu geçtim böyle hit yapmasının bi sebebi var konu başlığını merak edici açıyorumki herkez girsin :D Farkettinzmi :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:D Ocaklar evleri sıcak tutar :p Başka ocaktamı var :p :p :D Onu geçtim böyle hit yapmasının bi sebebi var konu başlığını merak edici açıyorumki herkez girsin :D Farkettinzmi :D

Telefonu aldım ama sorun bakalım niye aldım niçin aldım [video=youtube;USc-zesenRE]http://www.youtube.com/watch?v=USc-zesenRE[/video]

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Uyarıyı yiyip oturcaksınız :D [MENTION=283626]patientia[/MENTION] sen öncedende almıştın sanırım :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Manisa da 3 tane teknoloji marketi var 2 teknosa 1 bimeks :D 2 si de fiyatlar konusunda çok cimriler. Bir iki yere paralel ithalat S3 var mı diye sordum bana çok garip baktılar :D. Note II yi bekliyorum artık umarım S3 gibi hızlıca fiyatı düşer ama şuan vatanbilgisayar'da note S3 den daha pahalı :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Manisa da 3 tane teknoloji marketi var 2 teknosa 1 bimeks :D 2 si de fiyatlar konusunda çok cimriler. Bir iki yere paralel ithalat S3 var mı diye sordum bana çok garip baktılar :D. Note II yi bekliyorum artık umarım S3 gibi hızlıca fiyatı düşer ama şuan vatanbilgisayar'da note S3 den daha pahalı :D

evet haklısın vatan,bimeks,teknosa ellenmeyecek firmalar ben genelde internetten sipariş veriyorum hem yüksek fiyatlar yok pek paralel ithalat degil hepsiburada'dan almaya çalışıyorum

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
evet haklısın vatan,bimeks,teknosa ellenmeyecek firmalar ben genelde internetten sipariş veriyorum hem yüksek fiyatlar yok pek paralel ithalat degil hepsiburada'dan almaya çalışıyorum
İnternet üzerinden hiç alışveriş yapmadım :D Korktuğumdan :) Hepsiburadada kapıda ödeme varmı ?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnternet üzerinden hiç alışveriş yapmadım :D Korktuğumdan :) Hepsiburadada kapıda ödeme varmı ?

Kapıda ödeme var mı bilmiyorum ama gerek yok bence :D Hep yolluyorlar yollamadıkları olmadı yollamazlarsa kanun orda çatır çutur alırım paramı :D Zaten ürün ulaşmadan parayı karttan tedarik etmiyorlar .

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Kapıda ödeme var mı bilmiyorum ama gerek yok bence :D Hep yolluyorlar yollamadıkları olmadı yollamazlarsa kanun orda çatır çutur alırım paramı :D Zaten ürün ulaşmadan parayı karttan tedarik etmiyorlar .
Ürünü alsak, almadık desek ? :P :D