Telefonu Aldim Ama...

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Tercihin yanlış olabilir de aldıktan sonra dövünmeye gerek yok.Bir kere almışsın artık hayırlı olsun :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Tercihin yanlış olabilir de aldıktan sonra dövünmeye gerek yok.Bir kere almışsın artık hayırlı olsun :)
Yaktın beni MediaMarkt görevlsii :D Yazmam doğrumu bilmiyorum Moderatorlerdende özürdiliyorum ama yanlış bilgi verdikleri için o görevliyi kınıyorum...Aslında bilgi sayılmaz ama neyse :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
oooh Xperiamda oyun da oynayayım hanimiş xperia geh bili bili :D

eninde sonunda bişiler yapıcak :D 2yıl sabretmesi imkansız
Çok acımasızsııın bende oyun oynayabiliyoruuummm :D Sadece Ram problemi var :) Geh bilibili "H"a"T"i"C"em benim :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok acımasızsııın bende oyun oynayabiliyoruuummm :D Sadece Ram problemi var :) Geh bilibili "H"a"T"i"C"em benim :D

geh bili bili eyçtisim kulaga hoş gelmiyor :P ram problemi normal 512 rami var sana 200 falan kalması lazım 250 yada 300 ünü sistemm kullanıyor.Bir de tek çekirdekli olması etken mi bilmiyorum.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
geh bili bili eyçtisim kulaga hoş gelmiyor :P ram problemi normal 512 rami var sana 200 falan kalması lazım 250 yada 300 ünü sistemm kullanıyor.Bir de tek çekirdekli olması etken mi bilmiyorum.
Çekirdekten yana bi problemim yok ama bana kalan 300 ama zaten bunun 150 si fultime gidiyor benim kullanabildiğim ram 150 o ramde 70 e kadar düşüyor :D yazık bana ühüü :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çekirdekten yana bi problemim yok ama bana kalan 300 ama zaten bunun 150 si fultime gidiyor benim kullanabildiğim ram 150 o ramde 70 e kadar düşüyor :D yazık bana ühüü :D

istediği kadar düşsün sende kasma yaşanıyor mu ?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
istediği kadar düşsün sende kasma yaşanıyor mu ?
Hayır kasma yok :D Hiç kasma yok (İstisnalar oluyor tabi) Oyunlarda falan şöyle 5 dk de bir az bişi kasar ama telefonu çok kullanınca 43 dereceyi gördüm uygulama çöktü zaten :)
Kapanıp açıldı başka bi sorunum yok şu ana kadar aama ilk kullanırken ram o kadar kullanılmıyodu widgetten dolayımı acaba

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayır kasma yok :D Hiç kasma yok (İstisnalar oluyor tabi) Oyunlarda falan şöyle 5 dk de bir az bişi kasar ama telefonu çok kullanınca 43 dereceyi gördüm uygulama çöktü zaten :)
Kapanıp açıldı başka bi sorunum yok şu ana kadar aama ilk kullanırken ram o kadar kullanılmıyodu widgetten dolayımı acaba

Widget dan dolayı olabilir sana acı bir gerçek söyleyeyim bu olaylardan kurtulmanın tek yolu root olabilir bence öğrenmeye başlasan iyi olur.43 derece de kendini kapatıyorsa ileride de bu sorunlarla karşılaşacagın kesin, büyük ihtimalle widgettan olabilir :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Yaktın beni MediaMarkt görevlsii :D Yazmam doğrumu bilmiyorum Moderatorlerdende özürdiliyorum ama yanlış bilgi verdikleri için o görevliyi kınıyorum...Aslında bilgi sayılmaz ama neyse :D

O görevliyi şikayet et. :P :D
-----------------------------------------
@patientia sen bilirsin. :D
Bende HTC Desire C var.Telefona Cyanogenmod 9 kurmak istiyorum.Diyelim kurdum, geri almak isteyince nasıl geri alacağım. :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Widget dan dolayı olabilir sana acı bir gerçek söyleyeyim bu olaylardan kurtulmanın tek yolu root olabilir bence öğrenmeye başlasan iyi olur.43 derece de kendini kapatıyorsa ileride de bu sorunlarla karşılaşacagın kesin, büyük ihtimalle widgettan olabilir :)
Widget çook 5 ekranda yer yok :D Menüdeki şeyler yer değiştirse sorun kalkar ama booş :) Yok yanlış anladın 1 sefer oldu ondada oyun oynuyorudum oyun dondu telefonu kapatıp açtım derece 43 tü :D

O görevliyi şikayet et. :P :D
Sonrada xperia alıyım :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Aynen. :D
Xperia'nın parasını da o görevliden çıkar. :P
Çok zekisin :D Düşünüceeem :D

Aslında hala geç değil iade edip para iadesi iste onun yerine Xperia Sola al bence.Zararın neresinden dönersen kardır.Ama kullanılmış ürün iade almazlar sanırım saçmaladım :D
Sim kartını taktıım :D Ama sim kartını takma geçmişini silersem adamalra kakalarım :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
O kadar sola al dedik bak şimdi ne oldu :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=284022]Proton[/MENTION] bunu hakettin. :P

bOJ2s.jpg

:D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kafa kalmadı yaav :D

Sen söyleseydin Sola al diye alırdım ya tecrübeli adam :D Yada hanımefendi :D

Bigün bi adam varmış hep sola al sola al sony al diyip duruyomuş proton inanmıyomus buna sonra bigün proton one v almış adam demişki bak ben sony dedim dedim inanmadın bak noldu şimdi haa? gördünüz mü? gülsenize -_-

:D:D:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben solayı alalı nerdeyse 1 ay olacak güncelleme bekliyorum artık ben çıksada güncellesem solayı :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Valla geçen sony müşteri hizmetlerini aradım Ics 3 ay sonra anca gelir dedi sinirimi bozdu :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nerede kardeşim bu güncelleme nerede ! Ha,hı,hı, ha :) Haklısınız hocam Türk oldugu için karşınızdaki iyi ki şöyle dememiş ''Gelir gelir kardeşim acelen ne süper telefon işte'' arkadaşımın başına geldi :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hiç güleceğim yoktu :D :D (y)

Bigün bi adam varmış hep sola al sola al sony al diyip duruyomuş proton inanmıyomus buna sonra bigün proton one v almış adam demişki bak ben sony dedim dedim inanmadın bak noldu şimdi haa? gördünüz mü? gülsenize -_-

:D:D:D
Üzmeyşn beni yav :D
Ben solayı alalı nerdeyse 1 ay olacak güncelleme bekliyorum artık ben çıksada güncellesem solayı :D
Nispet yapma nispet yapmaa :D