Soru Telefondan tehdit ve taciz ediliyorum. Nasıl dava açarım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Herkese merhaba, saygıdeğer arkadaşlarım.

Bundan 6-7 yıl önce bir icra davam olmuştu ve zihinsel konuda engelli olmamdan dolayı haklı bulundum. Varlık şirketi, sürekli ailemi (annemi, babamı ve abimi), beni ve akrabalarımı arayarak tehdit ve taciz etmekteler. Şimdi dava açmak istesem nasıl dava açabilirim?

Arayan kişinin sesini ispat olarak telefondan video kaydı alarak ispat etmeye çalışsam suçlu ben olurum. Ne yapmam lazım? Nasıl ispat etmem lazım, bu tehdidi ve bu tacizi? Bana akıl fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese hayırlı forumlar.

Son düzenleyen moderatör:
Çözüm
Herkese merhaba saygıdeğer arkadaşlarım. Bundan 6-7 yıl önce bir icra davam olmuştu ve zihinsel konuda engelli olmamdan dolayı haklı bulundum. Varlık şirketi sürekli ailemi (annemi, babamı ve abimi), beni ve akrabalarımı arayarak tehdit ve taciz etmekteler. Şimdi dava açmak istesem nasıl dava açabilirim? Arayan kişinin ispat olarak sesinin telefondan video kaydı alarak ispat etmeye çalışsam suçlu ben olurum. Ne yapmam lazım? Nasıl ispat etmem lazım bu tehdidi ve bu tacizi? Bana akıl fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese hayırlı forumlar.
Tekrar aradığında şuan tüm konuşmalarımızı kendi güvenliğimden dolayı ses kaydına alıyorum demen gerekiyor zamanında aynısını arkadaşım yaşamıştı ve avukatı bunu söylemesini...

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Herkese merhaba saygıdeğer arkadaşlarım. Bundan 6-7 yıl önce bir icra davam olmuştu ve zihinsel konuda engelli olmamdan dolayı haklı bulundum. Varlık şirketi sürekli ailemi (annemi, babamı ve abimi), beni ve akrabalarımı arayarak tehdit ve taciz etmekteler. Şimdi dava açmak istesem nasıl dava açabilirim? Arayan kişinin ispat olarak sesinin telefondan video kaydı alarak ispat etmeye çalışsam suçlu ben olurum. Ne yapmam lazım? Nasıl ispat etmem lazım bu tehdidi ve bu tacizi? Bana akıl fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese hayırlı forumlar.
Tekrar aradığında şuan tüm konuşmalarımızı kendi güvenliğimden dolayı ses kaydına alıyorum demen gerekiyor zamanında aynısını arkadaşım yaşamıştı ve avukatı bunu söylemesini söylemişti ancak o şekilde delil olarak kullanılabiliyormuş sanırım. Yinede bir avukata danışmanız gerekiyor avukatlar daha iyi ve sağlıklı bilgi verebilir

• Beğen
Reactions: H..
Çözüm

H..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Eyvallah Barış arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Yine de avukata danışmak en sağlıklısı. Bilgi için çok teşekkür ederim yine de.