Telefondan bağlantı

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Telefonum iphone veya blackberry fln değil bildiğiniz nokia 7610 supernova :D
ben telefondan siteye bağlanmak istediğimde (forum ve ya anasayfa farketmiyo) hafıza dolu uyarısı veriyo bu uyarı genelde çok fazla jawa flash vs. kullanıldığında gelen bişi (yani face e google'a e-buddy e vs. çoğu siteye girebiliyorum)
forumumuz teknoloji forumu ama telefondan bağlanamamk beni uyuz ediyo ve turkcellin bana hediye ettiği 15 mb ı harcayamıyorum bile :D buna bi çözüm getircekmisiniz ya da getirmeye uğraşıyosunuz da olmuyo mu? donanimhaber de yanılmıyosam bu uygulama var millet telden bağlanıp yorum yazabiliyo

bi umuttur çalışır diye wap.forum.shiftdelete.net i de denedimde sayfa yok hatası verdi :mrgreen:

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Opera Mini yükleyip bağlanmayı deneyin. Sorun kalmadığını göreceksiniz :)

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Telefonum iphone veya blackberry fln değil bildiğiniz nokia 7610 supernova :D
ben telefondan siteye bağlanmak istediğimde (forum ve ya anasayfa farketmiyo) hafıza dolu uyarısı veriyo bu uyarı genelde çok fazla jawa flash vs. kullanıldığında gelen bişi (yani face e google'a e-buddy e vs. çoğu siteye girebiliyorum)
forumumuz teknoloji forumu ama telefondan bağlanamamk beni uyuz ediyo ve turkcellin bana hediye ettiği 15 mb ı harcayamıyorum bile :D buna bi çözüm getircekmisiniz ya da getirmeye uğraşıyosunuz da olmuyo mu? donanimhaber de yanılmıyosam bu uygulama var millet telden bağlanıp yorum yazabiliyo

bi umuttur çalışır diye wap.forum.shiftdelete.net i de denedimde sayfa yok hatası verdi :mrgreen:

iphone.shiftdelete.net den girebilirsiniz. Bu arabirim iphone için yazılmıştı, ama telefonunuz da görüntüleyecektir. Bu adresi görüntüleme de problem yaşamanız durumunda, ne gibi problem yaşadığınızı ve sayfa ile ilgili deneyimlerinizi
ersin @ shiftdelete . net
adresine e-posta atarsanız, konu ile ilgilenirim.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
yüklüyorum şu anda bi denim sonucu söylerim :)

iphone.shiftdelete.net den girebilirsiniz. Bu arabirim iphone için yazılmıştı, ama telefonunuz da görüntüleyecektir. Bu adresi görüntüleme de problem yaşamanız durumunda, ne gibi problem yaşadığınızı ve sayfa ile ilgili deneyimlerinizi
ersin @ shiftdelete . net
adresine e-posta atarsanız, konu ile ilgilenirim.

tamm ilk olarak operayı denicem daha sonra iphone.xxx denicem :)

---------- saat 14:38 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:34 eklenmişti ----------

Bunu telden opera mini ile yazıyorum tesekkurler :)

iphone.shiftdelete.net anasayfa olanağı sağlıyo ama forum bölümü eklenmemiş yinede benim için iş görür :) foruma bağlanmak istediğim zaman ise opera miniyi kullanıcam
erso ve alabula ya çok teşekkürler :)

şimdi denedim opera miniden anasayfaya bakmayı zoom özelliği sayesinde iphone.shiftdelete.net le karşılaştırıldığında görsellik bakımından daha güzel gözüküyor tek dez avantajı yavaş olması hemen bağlanmak isteyenler iphone.shiftdelete.net i kullanabilir gerçekten güzel bir çalışma olmuş