ben reklam engelleyiciyi youtube, twitch, kick uyglamaları için istiyorumMerhaba,
mobil cihazlarda tarayıcı eklentilerini (örneğin uBlock gibi) doğrudan Chrome tarayıcısına eklemek mümkün değildir. Eklentileri sadece masaüstünde kullanabilirsiniz. Ancak yine de reklam engellemek istiyorsanız çözüm yolu var. Bu da tarayıcı değiştirmek. Brave seçerseniz ublock olmasa da kendi reklam engelleyicisi sayesinde reklam görmezsiniz. Veya firefox yükleyip, ublock’u doğrudan eklenti olarak yükleyebilirsiniz.
sizden de ublock cevabını alırsam direkt firefox yükleyeceğimben reklam engelleyiciyi youtube, twitch, kick uyglamaları için istiyorum
ublock bana en kalitelileri gibi geldi bu iş için ama yine de sizden kalite olarak ublock mu yoksa brave mi daha iyidir sormak istiyorum
Ben ikisinide kullanmış birisi olarak çok fark göremedim. Sonuçta ikisi de reklam engelliyor. Bence Brave’in kendi reklam engelleyecisi mobilde daha optimize çalışacaktır. Uygulama dahili olduğu için. Üstelik brave, firefoxtan daha iyi tarayıcı. Tavsiyem brave.ben reklam engelleyiciyi youtube, twitch, kick uyglamaları için istiyorum
ublock bana en kalitelileri gibi geldi bu iş için ama yine de sizden kalite olarak ublock mu yoksa brave mi daha iyidir sormak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizden de ublock cevabını alırsam direkt firefox yükleyeceğim
teşekkürlerBen ikisinide kullanmış birisi olarak çok fark göremedim. Sonuçta ikisi de reklam engelliyor. Bence Brave’in kendi reklam engelleyecisi mobilde daha optimize çalışacaktır. Uygulama dahili olduğu için. Üstelik brave, firefoxtan daha iyi tarayıcı. Tavsiyem brave.