Batarya başta olmak üzere telefonun kısa sürede tüm bileşenlerinin eskimesine yıpranmasına neden olur. Telefonun 1.5 yılda kasmaya yavaşlamaya başlar. Dersenki önemi yok yılda bir telefon değiştiriyorum devam edersin. Uzun süre kullanmak için Telefon şarjdayken kullanmak telefonu bitirir.Yok, ondan sormadım. Yeni telefon alacağım ve yüksek gereksinimli oyunlar oynayacağım ve içerik üreteceğim. Bu yüzden ne kadar kaliteli telefon olursa olsun, mecburen şarjda oynamam gerekecek. Şarjda bakarsam beni ne kadar götürür, ne kadar sürede batarya yenilemesi yapmam gerekir, onu merak ettim.
İşlemciyi bilmem ama bataryaya zarar verir.Telefon şarja takılıyken oyun oynamak , video izlemek , sosyal medyada dolaşmak vb. aktiviteleri gercekleştirmek telefonun herhangi bir aksamına (batarya , işlemci vb.) zarar verir mi ?
Ne kadar sürede değiştirmem gerekir bataryayı?İşlemciyi bilmem ama bataryaya zarar verir.
Yani bir gün bile zor dayanıyorsa, her yere Powerbank ile falan gidiyorsan değiştir.Ne kadar sürede değiştirmem gerekir bataryayı
Yok, ondan sormadım. Yeni telefon alacağım ve yüksek gereksinimli oyunlar oynayacağım ve içerik üreteceğim. Bu yüzden ne kadar kaliteli telefon olursa olsun, mecburen şarjda oynamam gerekecek. Şarjda bakarsam beni ne kadar götürür, ne kadar sürede batarya yenilemesi yapmam gerekir, onu merak ettim.Yani bir gün bile zor dayanıyorsa,her yere powerbankle falan gidiyorsan değiştir.
O tamamen senin kullanımına bağlı.Yok ondan sormadım yeni telefon alacağım ve yüksek gereksinimli oyunlar oynayağım ve içerik üreteceğim . Bu yüzden ne kadar kaliteli telefon olursa olsun mecburen şarjda oynamam gerekecek . Şarjda bakarsam beni ne kadar gotürür , ne kadar sürede batarya yenilemesi yapmam gerekir onu merak ettim
@Alanur Erdemir Sizin bir bilginiz var mı bu konularda ? Bir de size sormak istedimTelefon şarjdayken oyun oynamak, video izlemek, sosyal medyada dolaşmak vb. aktiviteleri gerçekleştirmek telefonun herhangi bir aksamına (batarya, işlemci vb.) zarar verir mi?
Batarya başta olmak üzere telefonun kısa sürede tüm bileşenlerinin eskimesine yıpranmasına neden olur. Telefonun 1.5 yılda kasmaya yavaşlamaya başlar. Dersenki önemi yok yılda bir telefon değiştiriyorum devam edersin. Uzun süre kullanmak için Telefon şarjdayken kullanmak telefonu bitirir.Yok, ondan sormadım. Yeni telefon alacağım ve yüksek gereksinimli oyunlar oynayacağım ve içerik üreteceğim. Bu yüzden ne kadar kaliteli telefon olursa olsun, mecburen şarjda oynamam gerekecek. Şarjda bakarsam beni ne kadar götürür, ne kadar sürede batarya yenilemesi yapmam gerekir, onu merak ettim.
Evet hocam zarar verir.Telefon şarjdayken oyun oynamak, video izlemek, sosyal medyada dolaşmak vb. aktiviteleri gerçekleştirmek telefonun herhangi bir aksamına (batarya, işlemci vb.) zarar verir mi?