Telefona format atmak hakkinda bilgi

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes iyi günler. Arkadaşlar elimdeki SONY XPeria Z telefonu satacağım içerisinde birçok fotoğraf ve kişisel dosya bulunmakta fabrika ayarlarına döndükten sonra telefon tamamen sıfırlanacak bunu biliyorum ama bendeki paranoyaklık çok ciddi seviyede format atılmış şekilde telefonu teslim etsem sattığım kişi silinen dosyalara ulaşabilir mi ? İkinci sorum ise şu Z 'de hard reset atma olayı yok atılmıyor root atmadan, sadece fabrika ayarlarına dönme seçeneği var, ikisinin arasında bir fark var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Malesef fabrika ayarlarina donsen dahi ulasilabilecegine dair bir haber okumustum ancak sattığın kisinin hacker duzeyinde olmasi lazim.

Hard reset olayi aslinda fabrika ayarlarina donme ile asiri benzer sanırım sadece yazilim güncellendiginde eski yazilim kalintilarini da siliyordu yani baska bir farki yok

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef fabrika ayarlarina donsen dahi ulasilabilecegine dair bir haber okumustum ancak sattığın kisinin hacker duzeyinde olmasi lazim.

Hard reset olayi aslinda fabrika ayarlarina donme ile asiri benzer sanırım sadece yazilim güncellendiginde eski yazilim kalintilarini da siliyordu yani baska bir farki yok

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim , hala kafamda soru işaretleri var satıp satmamak arasında bu nedenden dolayı...

eorenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce verilerinizi şifreleyin sonra reset atın, veriler şifreleneceği için problem yaşamazsınız.