Vieenx
Asistan
kardeşim çok telefon oynuyo annem de bundan yakınıyo akinsoft gbi bi program var mı ya bilgisayardan telefona erişmek için
ya öyle veya değil tam bilgim yok nasıl yapacağım bi fikriniz var mıAkınsoft Türk firması değil miydi?
Hangi telefonu? Modeli nedir?kardeşim çok telefon oynuyo annem de bundan yakınıyo akinsoft gbi bi program var mı ya bilgisayardan telefona erişmek için
ya o kadar kısıtlama istemiyorum ama çare olmazsa öyle yapacağım teamviever deneyeyim bi benÇocuğun elinden alacaksınız TELEFONU, bu kadar basit. Teamviever var benim bildiğim
casper via a1 plusHangi telefonu? Modeli nedir?
Aynen öyle... Keşke alıştırılmasaydı küçük yaşta. Ben mesela tuşlu telefon kullanıyorum e200. Tablet alınmalı en kötü ihtimal.
Merhaba,kardeşim çok telefon oynuyo annem de bundan yakınıyo akinsoft gbi bi program var mı ya bilgisayardan telefona erişmek için
yatılıdaAlışmaları kaçınılmaz hocam. Biraz da ebeveynlerin (ben de dahil) tembelliği. Ben tamamen yasaklanmalı düşüncesinde olmayan bir ebeveynim. Tamamen yasaklanırsa gizliden gizliye kontrolsüz bir şekilde gider ve bu ileride önü alınamayan problemler doğurabilir.
Tablet ile telefon aynı mantıkta. Evet bir cihazı olsun. Ama sürekli onunla olmasın. Bu da biraz ilgi ve alakaya bağlı.