Berkanayer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
İphone kullanıcısı olarak telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum iPhone 11 mi alayım yoksa 12 yi bekleyeyimmi ne dersiniz shiftdelete ekibi olarak
12 yi beklemeni tavsiye ederim.İphone kullanıcısı olarak telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum iPhone 11 mi alayım yoksa 12 yi bekleyeyimmi ne dersiniz shiftdelete ekibi olarak
iphone 12 yi bekle derimİphone kullanıcısı olarak telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum iPhone 11 mi alayım yoksa 12 yi bekleyeyimmi ne dersiniz shiftdelete ekibi olarak
neden hata ettiğini düşünüyorsun ?Benn 11 pro maxi aldım hata ettim herhalde oyuzden telefonu 12 çıkınca satıcam.12 yi alıcam
Hocam 12 pro max in özelliklerini görünce birde bu kadar kişi 12 dediği içinneden hata ettiğini düşünüyorsun ?
kesinlikle hatta ettiğini düşünme . iphone 11 pro max bence her açıdan çok iyi bir telefon. apple bu sene iphone 12 pro max i çıkarmasa bile iphone 11 pro max bu seneki bütün telefonlarla yarışır . burada bahsedilen mevzu iphone 11 vs 12 . 11 pro max vs 12 pro max değil . 12 de gelecek özellikleri neredeyse tamamen sızdırıldı. 11 den 12 ye büyük değişiklikler var ama 11 pro max vs 12 pro max arasında lidar tarayıcı dışında farkedilir bir fark olmayacak . bu yüzden pro max cihazınla mutlu olmaya devam edebilirsin?Hocam 12 pro max in özelliklerini görünce birde bu kadar kişi 12 dediği için