mert_ulger
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
10 000 TL bütçem var android tarafından telefon ve akıllı saat almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
S20+Galaxy watch al geç.Huawei P30 Pro + Watch gt 2 + freebuds 3 o bütçe ile üçlü yaparsın
Android diyor hocamİPhone 11+ Apple watch series5 düşünebilirsin
Hatadan dönsün iosa geçsin diye bilerek yazdım hocam sıkıntı yok ?Android diyor hocam
Bende IOS'tan Android'e geçtim pişman değilimHatadan dönsün iosa geçsin diye bilerek yazdım hocam sıkıntı yok ?
Bence Hem Telefon Hem PC Al10 000 TL bütçem var android tarafından telefon ve akıllı saat almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
amazfit gts de güzel aslında ama bütçe sıkıntısı yoksa Watch GT2 alması daha mantıklıHuawei P30 Pro + Watch gt 2 + freebuds 3 o bütçe ile üçlü yaparsın
APK Google Kurunca Acaba Garanti Dışı Kalıyormu Bir Bilgin Varmı?Bende IOS'tan Android'e geçtim pişman değilim
10 bin tl param olsa ben şahsen Huawei P40 almazdım Google servisleri olmayan bir telefona APK kurmak ile uğraşmak istemem
adam akıllı laptoplar da 10-20 binden aşağı değil mesela MSI laptoplar 20 binden aşağı değilBence Hem Telefon Hem PC Al
Google servisleri olmayan bir telefon kullanmadığım için yorum yapamıyorum yani bilmiyorumAPK Google Kurunca Acaba Garanti Dışı Kalıyormu Bir Bilgin Varmı?
Zaten Laptop Değil Kasa Laptoplar Oyun İçin Pek Uygun Değil İş İçin Ama Paraya Kıyarsan Oyun Oynatıradam akıllı laptoplar da 10-20 binden aşağı değil mesela MSI laptoplar 20 binden aşağı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google servisleri olmayan bir telefon kullanmadığım için yorum yapamıyorum yani bilmiyorum
bende masaüstü çok seviyorum ama laptop kadar kullanışlı değil laptopu her yere götürebiliyorsun masaüstü gibi kablo derdin de yok sadece şarj aleti ve mouse başka hiçbir şeye gerek yokZaten Laptop Değil Kasa Laptoplar Oyun İçin Pek Uygun Değil İş İçin Ama Paraya Kıyarsan Oyun Oynatır
Katılıyorum.Bende IOS'tan Android'e geçtim pişman değilim
10 bin tl param olsa ben şahsen Huawei P40 almazdım Google servisleri olmayan bir telefona APK kurmak ile uğraşmak istemem
Galaxy S20 Plus+Galaxy Watch öneririm.10 000 TL bütçem var android tarafından telefon ve akıllı saat almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim