Telefon Tavsiyesi Hangisini Almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragonus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ,

Note 2 Kullanıyorum Ama Sıkıldım Artık :)

Yeni Bir Telefon Bakıyorum Önceliklerim ve Aralarında Kaldıklarım Şunlar ;
İphone 5
İphone 4s
Galaxy s4
Note 3 ( Ekranı Aşırı Derecede Büyük Bunu Almayı Pek Planlamıyorum Ama Genede Belli Olmaz )
Htc One (Güzel Telefon Deniliyor Ama Nasıl Bilmiyorum )
Xperia Z (Bu Nasıl Bir Telefon Hiç Bilmiyorum Bunuda Tavsiye Ediyorlar Ama )
Birde LG G2 Diye Bir Telefon Varmış O Nasıl Bir Şey ?

Telefonda Aradığım Özellikler de Bunlar ;
Asphalt 8 + Fifa 14 Gibi Sağlam Oyunları Çalıştırsın
İnterne Dolaşımı Kolay Ve Hızlı Olsun Yeter :)))

NOT : Bu Telefonlar Olmak Zorunda Değil Sizde Başka Bir Telefon Önerirseniz Memnun Olurum .
Bütce Pek Sorun Değil Ama 1000-2000 Arası Birşey Almayı Planlıyorum Özellikle 1000-1500 Tl Civarında Olursa İyi Olur 2.000Tl Telefon İçin Fazla Gibi Geliyor Çünkü :yes:

Tavsiyeleriniz İçin Teşekkürler Şimdiden ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

One X Varmış Birde Oda Nasıl Bir Telefon Onada Bilgi Verirmisiniz :)
Güncel Telefonlar Olursa Tavsiyeleriniz Çok Fevkalede Olur
2013 Yılında Çıkan Telefonlar Özellikle :)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ben Senin Yerinde Olsam Note 3 Terfi Ederim Bende Note 2 Kullanıcısıyım Bende Note 4 Yada Note 5 Çıkarsa Değiştirmeyi Düşünüyorum

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Senin Yerinde Olsam Note 3 Terfi Ederim Bende Note 2 Kullanıcısıyım Bende Note 4 Yada Note 5 Çıkarsa Değiştirmeyi Düşünüyorum

Haklısın Note 3 Çok İyi Çıktığı İlk Gün Almayı Düşündüm Gittim Baktım Ekranı Gerçekten Bu Sefer Büyük Olmuş O Yüzden Almaktan Vazgeçtim :/

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Androidden alacağını almışsındır sana iphone öneririm

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Androidden alacağını almışsındır sana iphone öneririm
Belki Sorum Çok Saçma Ama Genede Sorucam :) İos Ve Play Storede Aynı Anda Çıkıyor Oyunlar Diymi ? Birde Fifa 14 - Asphalt 8 Gibi Sağlam , Gelişmiş Oyunlar İos'tada Var Diymi ?

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iphone al o zaman :) Memnun kalırsın. Oyunlara gelirse ios'tada muhteşem ve gelişmiş oyunlar var :)

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Belki Sorum Çok Saçma Ama Genede Sorucam :) İos Ve Play Storede Aynı Anda Çıkıyor Oyunlar Diymi ? Birde Fifa 14 - Asphalt 8 Gibi Sağlam , Gelişmiş Oyunlar İos'tada Var Diymi ?

Yapan firmadan firmaya değişmekle birlikte çoğu oyun ilk iosda çıkıyor daha sonra android markete geliyor ve iosdada aradığın güncel oyunları bulabilirsin ;)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
şöyleki note 3 ve note 2 de ekran farkı var ama boyut farkı yok sanırım iphone inan geçemezsin note 2 den sonra bence g2 al harbiden harika bir telefon

sdntrkm06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android diyorsan LG G2 , iOS diyorsan 5 al. Tavsiyem G2 , iPhone 5 alırsan çok küçük gelebilir note 2 den sonra.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok Küçük Geleceğini Zannetmiyorum Kardeşimin Telefonu S3 Onla Sıkıldıkça Değiştiriyoruz Fazla Bir Sorun Olmuyor s3 Ekranı Kadar Olsada Yeter :)
G2 Nasıl Bir Telefon ki :) İos Hiç Kullanmadım Daha , İphone 5 Almaya Çıktım Note 2 Aldım Geldim :D İphone Yeni Güncelleme Gelince Facebook'a Felan Girmiyor Dediler Bende Almamıştım Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Hala'da Merak Ediyorum Hiç Araştırmadım Dahada :D
İos'da da Fifa 14 asphalt gibi gelişmiş oyunlar varsa güzel. Bir üye var demiş :) İphone 5 Şu Anda Ön Planda :) Acelem Yok Konu Güncel Ama ....

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konuyu hiç uzatmaya gerek yok Lg G2 al,yoluna devam et ;)
(Ama tavsiyem 32 gb'lik modelini al,çok yakında birkaç mağazaya gelicek,fiyatıda tahminim 1800 Tl olur.)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba Arkadaşlar ,

Note 2 Kullanıyorum Ama Sıkıldım Artık :)

Yeni Bir Telefon Bakıyorum Önceliklerim ve Aralarında Kaldıklarım Şunlar ;
İphone 5
İphone 4s
Galaxy s4
Note 3 ( Ekranı Aşırı Derecede Büyük Bunu Almayı Pek Planlamıyorum Ama Genede Belli Olmaz )
Htc One (Güzel Telefon Deniliyor Ama Nasıl Bilmiyorum )
Xperia Z (Bu Nasıl Bir Telefon Hiç Bilmiyorum Bunuda Tavsiye Ediyorlar Ama )
Birde LG G2 Diye Bir Telefon Varmış O Nasıl Bir Şey ?

Telefonda Aradığım Özellikler de Bunlar ;
Asphalt 8 + Fifa 14 Gibi Sağlam Oyunları Çalıştırsın
İnterne Dolaşımı Kolay Ve Hızlı Olsun Yeter :)))

NOT : Bu Telefonlar Olmak Zorunda Değil Sizde Başka Bir Telefon Önerirseniz Memnun Olurum .
Bütce Pek Sorun Değil Ama 1000-2000 Arası Birşey Almayı Planlıyorum Özellikle 1000-1500 Tl Civarında Olursa İyi Olur 2.000Tl Telefon İçin Fazla Gibi Geliyor Çünkü :yes:

Tavsiyeleriniz İçin Teşekkürler Şimdiden ...

One X Varmış Birde Oda Nasıl Bir Telefon Onada Bilgi Verirmisiniz :)
Güncel Telefonlar Olursa Tavsiyeleriniz Çok Fevkalede Olur
2013 Yılında Çıkan Telefonlar Özellikle :)

yerinde olsam hiç bir modele bakmam direk note 3 alırım nedenmi note 2 kullanıyormuşsun note 2 5,5 inçlik bir tel şimdi sen 5 inçlik bir tel alırsan bocalarsın alışman zaman alır note3 al note 2 ile aynı ebattalar sadece büyük ekran küçük kasa yani note 2 ye ile aynı büyükteler ve endeler note 3 piyasanın kralı yok note 3 de almam dersen lg g2 öneririm yani 1600 tl gibi fiyata alınacak tek telefon lg g2

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 Ve İphone 5 Düşünüyorum Şuan :) Öğrenci Adamız Note 3'ü Öğrenciye Yakıştıramıyorum Ekran Bakımından Felan :)
Note 2 Gene Asil Duruyordu Seviyorum Hala Ama İnsan Sıkılıyor . Lg g2 ve İphone 5 Farkları Tam Olarak Neler ?
Sanırım g2 de 13mp 5'de 8mp Ve Boyut Farkları Tek Fark Bunlar Galiba ? G2 Daha Cazip Gibi Geliyor Şuan İphone 5'de Çok Sağlam Şuan İkisi Arasındayım Bakalım ...

Lg g2 'yi Galaxy S4 'ü Kıyaslarsak Hangisi Daha İyi ? :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
5 kullanıyorum açıkçası kamerası çok iyi ama renk ayarları falan kişiden kişiye değişir htc one aşırı iyi bir telefon G2 şu an fiyat açısından en iyisi, Z1 muhteşem bir kamerası var ama yinede şu an öğrenciye en çok yakışacak telefon iphone 5 tir ancak yerinde olsam note 3 alırım

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Note 3 Taraftarıyım Ama Ekran Büyüklüğünden Almıyorum Gerçekten Göze Çok Çarpıyor Ayrıca En Ufak Düşmede Direk Ekran Hasar Alıyor Testlerde :/
G2 , Galaxy 4 , iphone 5 Bunlardan Birini Alıcam Gibi
En Çok G2'yi Tavsiye Ettiler Şu Ana Kadar...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende Note 3 Taraftarıyım Ama Ekran Büyüklüğünden Almıyorum Gerçekten Göze Çok Çarpıyor Ayrıca En Ufak Düşmede Direk Ekran Hasar Alıyor Testlerde :/
G2 , Galaxy 4 , iphone 5 Bunlardan Birini Alıcam Gibi
En Çok G2'yi Tavsiye Ettiler Şu Ana Kadar...

LG G2 gibi bir fiyatı alt özelliği üst model varken tavsiye etmeleri gayet normal telefon süper zaten ayrıca htc one a baktınmı onada bak o da çok süper

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 Ve İphone 5 Düşünüyorum Şuan :) Öğrenci Adamız Note 3'ü Öğrenciye Yakıştıramıyorum Ekran Bakımından Felan :)
Note 2 Gene Asil Duruyordu Seviyorum Hala Ama İnsan Sıkılıyor . Lg g2 ve İphone 5 Farkları Tam Olarak Neler ?
Sanırım g2 de 13mp 5'de 8mp Ve Boyut Farkları Tek Fark Bunlar Galiba ? G2 Daha Cazip Gibi Geliyor Şuan İphone 5'de Çok Sağlam Şuan İkisi Arasındayım Bakalım ...

Lg g2 'yi Galaxy S4 'ü Kıyaslarsak Hangisi Daha İyi ? :)
Hocam g2 nun kamerası 13 mp,i5 in ki 8 diye yaklaşma.s4 ün kamerasıda i5 den yüksek ama bana göre i5 daha kaliteli çekiyor.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam g2 nun kamerası 13 mp,i5 in ki 8 diye yaklaşma.s4 ün kamerasıda i5 den yüksek ama bana göre i5 daha kaliteli çekiyor.

Evet her şey mp değildir htc one da 4 mp var ama süper çekiyor ayrıca arkadaş demiş ki G2 mi S4 mü tabikide G2 ayrıca fiyatı ve özelliklerine göre daha uygun

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
G2 alın. Ama kesinlikle bekleyip 32 gb olanını alın çunki oyun meraklısısınız. Bundan sonraki oyunlarda grafikler daha iyi olunca kapsama alanı da artacaktır.

Lg G2 iyi telefon. Kart girişi olmasa da bu önemli diyil, 32 gb root yapmazsınız muhtemelen. Ve kartlık bir işiniz varsa telefon usb.lkt kart destekliyor, yani kablo ile usb yerine kart taka bilirsiniz. Multi tuck yok ama çoğu kişi kullanmıyor zaten. Boyut olarak S3 ölçüde ama ekranı 5.2 , şık güçlü bir telefon.

Bence note 2 gibi buyuk ekranlı cihazdan iphone 5 gibi boyutu notenin ekranı kadar olamayan tel.e geçemezsiniz )

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet her şey mp değildir htc one da 4 mp var ama süper çekiyor ayrıca arkadaş demiş ki G2 mi S4 mü tabikide G2 ayrıca fiyatı ve özelliklerine göre daha uygun
Haklısınız g2 s4 e göre daha iyi bir cihaz.Android diyorsanız illa g2 doğru seçenek

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2'den İphone 5 'e Rahat Geçerim Dediğim Gibi S3'de Kullanıyorum Arada Ama Hiç İos Kullanmadım Daha O Yüzden Emin Değilim G2 İyi Gibi 32 Gb Ne Zaman Türkiyede Çıkar ? Dediğim Gibi Acelem Yok 1 Ay İçerinde Karar Verip Alıcam ...
HTC One'da Baktım Ama g2 Varken One Bakılmaz Doğrusu :)))
G2'nin Sevmediğim Tek Yönü Geri Gitme Tuşu Felan Telefon Sisteminin İçinde Ayrı Bir Tuş Yok Yani Note 2 , S3 gibi Tek Kötü Yanı O :/ Oyun Oynarken Kötü Olur Belkide Note 2'ye Alışkınım Ondan Kötü Geliyordur Bilemiyorum .
Şuanda Ön Planda Olanlar ;
1. G2
2. Galaxy s4
3. İphone 5

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
1 aya gelir en geç 32 gb G2, zaten yeni çıkan urunlere bakın, eskiler eskide kalıyor. Bu arada xperia Z1 fiyatı tuzlu ama belki ilginizi çeker, en iyi yani 20.7 kamerası, ayrıca suya toza dayanıklı, kasası da çok iyi, duşmeye dayanıklı

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera Önemli Değil Kamerası Dandik Olsada Olur :D

Biliyorum Az Biraz Z1'i Baktım Şimdi Aklıma Geldi Tasarımı Ve Toz Ve Suya Dayanıklı Olması Fevkalade Ama Arkasında Home Tuşu Varmış Diye Duydum Buda Çok Kötü Oyun Oynarken Direk Menüye Atarsa Veyada Gezerken Yanlışıkla Elim Değerse ...
Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Belkide Yanlış Anlamışımdır ...
z1'de Asphalt - fifa 14 gibi oyunları sıkıntısız oynaya bilirmiyim Birde ?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Home tuşu felan yok, z1 klasik telefon. Arkasında tuş olan G2. O tuşlar kameranın aşağısında ve kamera tuşları. Fifa asphalt oyunlarını kesintisiz olarak son model tum telefonlarda oynaya bilirsiniz> note 3, g2, z1 , one, s4, z , g pro böyle uzar liste

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence iphone al ben kullanıyorum vee çok memnunum ve değiştirmeyede hiç niyetim aradığın tüm özellikler var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence tabiki sony xperia z2 3 gb ram var aga tam oyun telefonu ben bundan alicam 21 mp kamerasini soz etmiyorum bile teknik özellikleri cok ii zaten...bir sorunuz varsa sorun...

ahmetbaslik

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
iyi bir iPhone5S kullanıcısıyım
JailBreak'den korkmuyorsan iPhone al.Kesinlikle tavsiyemdir

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hayırlı akşamlar,

Hocam apple'nin malı her zaman kaliteli ve bütün firmalara bin basar iphone5s al derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben not 4 veya sony xperia z3 almayı düşünüyorum. Telefonda oyun ve internette fazla gezen birisi oldugum için başka telefonlarda yazabilirsiniz ama telefon kasmama sorunu ve ısınma sorunu olmazsa sevinirim.