Telefon tavsiyesi gibi ama...

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki biraz farklı bir istek olucak ama konuyu buraya açmayı düşündüm. Ben aslında htc one bekliyordum ama bu gecikme davası beni biraz soğuttu açıkçası. Sizce htc one'ı bekliyeyim mi her şeye rağmen çünkü servis konusunda falan da parça tedarik sorunu yaşanmasını istemiyorum. Yoksa ipad mini ve de yanında 900 liralık bir telefon mu alayım. Önceden söyleyeyim Samsung galaxy s4 veya xperia almayı düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence bekle ben bekliyorum. Muhtesem bir telefon bana gore alirsin kafan rahat kullanirsin. Cok da beklemeyeceksin. En fazla 3 hafta..

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten ben de telefonu çıktığından beri bekliyorum ve takip ediyorum para falan her şey hazır ama mart sonu dediler, sonra nisan sonu dediler, şimdi de mayıs sonu deniyor. bide benim derdim servis, eğer telefonun üretimi bile bu kadar zorlu olduysa parça tedariğinde sorun olur mu, ya da htc batıp desteği keser mi??

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hTc batip destegi keser mi? Mi? :D Asla boyle bir dusunceye kapilma. hTc bu muhtesem telefonun arkasinda dimdik duracaktir ve her turlu destegi verecektir.. Parca konusunda hicbir sorun yasanmaz. En basta uretim de sikinti yasanir sadece o da cok fazla talep var ve gercekten bu telefonun isciligi muazzam ve uretimi diger telefonlara gore yavas.. Hicbir suphen olmasin. Bekle, al, costur.. :D

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten android manyağıyım okulda benim yüzümden htc bekleyen 10 kişi falan var ama son Amerika'dan gelen haberden sonra canım sıkılmıştı, içime su serptiniz :D

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Rica Ederim..
Ben android'e ios'i tercih ederim ama ozellestirmek hosuma gidiyor ve apple son derece kisitli.. O yuzden bu cihazi bekliyorum. Sense 5 cok hosuma gitti. Boomsound, blinkfeed, zoe.. Muazzam :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
iPad mini ve 900 liralık bir telefon beni bir süre sonra sıkılacağımı tahmin ettiğim Htc One'dan daha çok memnun ederdi.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=327148]prokamikaze[/MENTION] ( shiftdelete.net/htc-one-on-sipariste-44256.html ) su habere bi bakiver :)