- Konuyu başlatan
Hocam ben anlamam yan yana koydum telefonlari itiraf edeyim s3 un ekrani daha iyidi ama bir oyun actim sp cok az bir farkla ondeydi ama cok az oda dediginiz gibi frekans farkindan
Hocam ben anlamam yan yana koydum telefonlari itiraf edeyim s3 un ekrani daha iyidi ama bir oyun actim sp cok az bir farkla ondeydi ama cok az oda dediginiz gibi frekans farkindan
Benim anladığım şey, Sp nasıl olur da S3 ten üstün olur? Frekans sayesinde kazanıyor işlemcide bir tek. 2 çekirdekli cihaz almayın artık, ondan sonra android kasıyor, stabil değil diyorsunuz.
Sağlam iki çekirdekli cihazlar kasmaz. Xperia sp hem işlemci bazında hem de ekran kartı bazında s3'ten üstün bir telefon yeni nesil işlemcisi var ve adreno 320 ekran kartı var ki piyasanın en güçlü ekran kartlarından birisi
byuCk görüntülü gòrüsme yapmayacagim zaten beni icin bir eksi degil
Şunu söyleyeyim öncelikle, telefonda ekran kartı diye bir şey olmaz, grafik birimi (GPU) olur. Sp nin işlemcisi iyi fakat sosyal biriyseniz sıkıntı diye düşünüyorum. Facebook, whatsapp, twitter, wechat, line, Vine, Instagram kullanıyorum aynı anda. Şu anda SII de uygulamaları kapatsam bile bunlar ram yediği için cihaz kasıyor. İşlemci de yetmiyor tabi. Fakat S3 te dört çekirdek var ve bu uygulamalar daha çok çekirdeğe dağıldığı için daha stabil çalışır ve daha az pil yer. SP de kesinlikle kasar demiyorum ama ram az kaldığı için ve işlemci zorlanacağı için kasma meydana gelecektir büyük ihtimal. Çünkü 2 çekirdek.
GPU su çok iyi olabilir fakat şu anda S3 te bir tane bile kasan oyun yok. 400 mhz hızındaki Mali400MP yi küçümseme. S2 deki Mali400MP 133 mhzde çalışırken bile Asphalt 7 den tut, 2012 sonuna kadar çıkan oyunları 30 fps ve sıfır kasma ile oynadım. Oyun konusunda S3 rahat yani. Gelecek 3 sene içerisinde de olmaz diye düşünüyorum. Kamerası Duyduklarıma göre SP den daha iyi. SP bir de ara model. Yazılım desteği fazla sürmez diye düşünüyorum.
Moto x turkiyeye gelmeyecekmis ondan vazgectim
Nexus 4 yada sp ama nexus bana daha yakin gibi su anda
Onceden sp ye daha yakindim ama 2 gb ram var ve bunun yaklasik 1500 mb si bos bu miktar sp nin raminin tamamindan bile fazla ama nexus unda arayuzu cok cirkin
Kararsizim donanimmi tasarimmi
Saol bir daha dusunnecegim onerecegin launcher ce ikon paketi varmi
Saol bir daha dusunnecegim onerecegin launcher ce ikon paketi varmi